2777
2789
عنوان

دانشگاه نمیتونم برم چی کار کنم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 39 پست
بعضی از دانشگاه های آزاد و پیام نور قبول میکننزمان ما دانشگاه تهرانم چند نفرو همینطوری پنهانی پذیرش ...

یعنی جوابا‌ اومد پرونده ام رو بگیرم ببرم ؟ 

اخه باید برم از مدرسه پرونده‌ ام رو بگیرم ببرم بزرگسال‌ ثبت نام کنم  بدون پرونده‌ برم ؟ اصلا نمی‌دونم چی کار کنم خیلی استرس دارم 

بهشون بگم هزینه اش رو پرداخت می‌کنم جلوتر‌ فقط منو ثبت‌ نام کنن‌ تا دیپلم بگیرم ؟ زنگ بزنم یا حضوری برم ؟ حضوری برم بهتره نه ؟

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی

😞

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
اانتخاب رشته ازادت رو انجام داد ی؟

بله انجام دادم 

عزیزم رشته ام انسانیه‌ ولی دیپلم نگرفتم سه تا افتاده داشتم‌ نتونستم 😭😭😭😭

خب باید با دانشگاه محل تحصیل تلفنی صحبت کنی ببینی شرایطشون چجوریه، استرس ک 0یزی رو حل نمیکنه  یا میتونی بری مدرستون تا راهی پیش پات بذارن شاید دانشگاه بهت فرصت بده تا فلان تاریخ دیپلمتو کامل کنی وببری براشون

یعنی جوابا‌ اومد پرونده ام رو بگیرم ببرم ؟ اخه باید برم از مدرسه پرونده‌ ام رو بگیرم ببرم بزرگسال‌ ث ...

برای ثبت نام دانشگاه پرونده ی مدرسه رو نمیبری 

فقط کپی نتیجه ی کنکور و کپی دیپلم و مدارکی که دانشگاه ازت خواسته رو میبری 

اونجا بهت میگن چیا میخوان 

فکر کنم الان رو سی دی باشه نمیدونم دقیقا ولی همون فایل پی دی اف روهم میشه کپی کرد

پروندت رو بگیر ببر مدرسه بزرگسالان اونجا چیزایی که لازمه برمیدارن بقیشو بهت میدن دیگه نیازی ندارن

موقع ثبت نام دانشگاه هم برو ببین دانشگاه شهرتون این شرایط رو قبول میکنه یا نه؟!

اگر نکرد صبر کن برای ترم بهمن ثبت نام میکنی

استرس نداشته باش عقب نمیمونی خیلیا شرایطشون مشابه تو هست

برای ثبت نام دانشگاه پرونده ی مدرسه رو نمیبری فقط کپی نتیجه ی کنکور و کپی دیپلم و مدارکی که دانشگاه ...

خدا خیرت بده یعنی اون دانشگاهی که قبول شده باشم حتی اگه بهمن ام برم قبول میکنه یعنی ؟ 

من فکر میکردم هیچ وقت نمیتونم برم دانشگاه یا اگه برم قبول نمیکنن‌ دیگه 

خدا خیرت بده یعنی اون دانشگاهی که قبول شده باشم حتی اگه بهمن ام برم قبول میکنه یعنی ؟ من فکر میکردم ...

بله اگر با رتبه ی کنکور بری قبول میکنن

حتی سال دیگه هم قبولت میکنن

چون بر اساس قوانین جدید رتبه کنکور تا دو سال قابل استفادست و مشکلی پیش نمیاد