2777
2789

دوست مامانم عکسای پسرشو فرستاد برام که تولدشه  و من بلد نیستم کلیپش کنم بیزحمت یه اهنگ بزار روش و کلیپ کن عکسارو .منم انجام دادم . 

خیلی قشنگ شد منه خاکبرسر خنگ به شوهرم گفتم بیا ببین فلانی گفته کلیپ درست کن چقد قشنگ شده .... اینو نگفتم اقا رفت تو قیافه و بدش اومد که ببین چه کارایی میکنی و فلان ، منم دادوبیداد راه انداختم که مسخرشو دراوردی چیشده مگه حالا و ..... 

از دیشب باهم حرف نمیزنیم 

پسر دوست مامانمم ۳۰سالشه و مجرده 🙁😒

واقعا نباید درست میکردم ؟ 

البته بی عقلی از خودمم بود بهش نشون دادم پیش خودم گفتم چیزی نیست ک 😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره خودش نفرستاده که مامانش فرستاده روحشم خبر نداشته کار اشتباهی نکردی

بنطرم شوهرت یکم حسودی کرده فکر کرده از پسره تعریف میکنی😂😂😂

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....

اگ شوهرت با عکسای یک خانم ۳۰ ساله کلیپ درست میکرد تو چیکار میکردی؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

یا خداااا. تو چرا باید با عکسای ی مرد مجرد کلیپ درست کنی؟

الان شوهرت با عکساب ی زن مجرد کلیپ درست کنه و اونا رو نگا کنه تو هیچی بهش نمیگی؟

واقعا شوهرت حق داره.

من بودم دیگ هیچ وق مث قبل باهات رفتار نمیکردم.

کارت افتضاح بوده.

افتضاح ک ن

خیلیییییی افتضاح بوده.

اخه چرا کجای کارم اشتباهه . مادرش خواست براش کلیپ درست کنه بلد نبود من براش انجام دادم

نگفتم اشتباهه جانم

میگم منم رو اینمورد حساسم

مثلا همسرم واسه یه دختر سی ساله مجرد حتی به خواست مادرش این کارو کنه

خیلی ناراحت میشم

عادت های اتمی و اثر مرکب

ببین من جات بودم شوهرم ناراحت میشد برام غیر منطقی بود و میگفتم مگه چیه 

ولی اگر شوهرم واسه یه دختر ۲۵ سال مجرد کلیپ عذا هم درسن می‌کرد چ برسه ب تولد ک همه خوشگل موشگل ان ناراحت میشدم حسودیم میشد و حالم خیلییییی بد بود حس میکردم یه چیزی بوده و هی تو دلم ترس داشتم نکنه یه لحظه از دختره خوشش اومده باشه 

یا حسین
یا خداااا. تو چرا باید با عکسای ی مرد مجرد کلیپ درست کنی؟الان شوهرت با عکساب ی زن مجرد کلیپ درست کنه ...

بابا تورخدا گندش نکنید . اینهمه کلیپ اینا تو اینستا هست همه نگاه میکنن من برای یه پیرزن که میخواست کلیپ پسرشو بزاره پروفایلش کلیپ درست کردم خبط و خطا کردم ؟ پس اونایی که ادمینن و تو کارای ادیت فیلم و عکسن کلا مشکل دارن دیگه؟

2810