2777
2789
عنوان

کسی بوده با آمپول اچ سی جی باردار بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم بی دردسر باردار بشی با همین آمپولی که زدی😍🥺میشه برای منم دعا کنی دوتا گل پسر خدا بده بهم ...

من بهت از ته دلم دعا میکنم که خدا بهت دوقلو پسر بده ایشالا .پسرهای صالح وبا دین وایمان .

خدا خواسته دلت رو ایشالا با حکمتش یکی کنه.

منم ارزومه دوقلو پسر دار بشم .درکت میکنم.

من بهت از ته دلم دعا میکنم که خدا بهت دوقلو پسر بده ایشالا .پسرهای صالح وبا دین وایمان .خدا خواسته د ...

اره گلم مرسی ازت من دلم روشنه که این اتفاق می افته 😍

اگه خیلی دوست داری که پسر باشه و اقدام کردن برات سخته کتاب ریحانه بهشتی رو بخون همه موارد توش نوشته اینکه چکار کنیم وقتی اقدام میکنیم رحم آماده تر باشه برای بارداری یا اینکه چی بخوریم بچه پسر بشه چی بخوریم بچه باهوش بشه 

من اگه خدا بخاد باردار بشم بچه اولم میشه آرزومه بچه اولم دوقلوپسر باشه بعد دوسه سال بعدش هم دوقلو دختر بهم بده خدا که با هم بزرگ بشن همبازی داشته باشن آخه بچه ای دور و اطرافم نیست که بچه های من بازی کنن باهاشون اگه دوتا بچه همجنس باشن بزرگ کردنشون راحت تر میشه 😍🤤

من هم دعا میکنم برات از ته دلم خدا یه دوقلوی پسر بهت بده😍هم خوشگل هم باهوش هم سالم هم باایمان 😍

طوری که کیف کنی از دیدن گل پسرات 😍

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزمی قربونت برم .خوشخالم کردی از دعای پر مهرت‌

فدات بشم من😍

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزمی قربونت برم .خوشخالم کردی از دعای پر مهرت‌

فدات بشم من 😍