2777
2789

پسر من پنج سالشه کمی تو فارسی حرف زدن مشکل داره کامل میفهمه ها ولی تو حرف زدن روان مشکل پیدا میکنه (خودمون کورد زبانیم و ساکن تهران)

خیلی وقته میخواستم مهد ثبت نامش کنم و هربار پشیمون شدم حالا یه مهد خوب پیدا کردم

و فردا قراره برم ثبت نامش کنم

مشکل دوست پیدا کردن و وابسته بودنم داره پسرم

یعنی فکر میکنم بخاطر همون همزبان نبودن دیر با بچه ها ارتباط میگیره

حالا شنیدم تو مهد بهداشت رعایت نمیشه بچه هایی که مریضن میارن و مریضی رو به بچه ها انتقال میدن

و ممکنه بچه ها از همدیگه بخاطر دسشویی مشترک و تمیز نشستن میکروب روده بگیرن

و از این دست مشکلات

حالا موندم روزانه سه چهار ساعت مهد بفرستم

یا خودم براش یسری وسیله مثل رنگ انگشتی و خمیر بازی و کاغذ رنگی و... بگیرم و بازی کنم و حین بازی فارسی هم حرف بزنم که فارسیش بهتر بشه

به نظرتون کدومش بهتره؟

به نظر من مهد ثبت نامش کن. پسر منم تو ۵ ساله.تاخیر گفتار داشت.یعنی جمله هاش واضح نبود.۵ ماهه می برم مهد کودک.هم حرف زدنش درست شده. هم اجتماعی شده.هم وابستگی کمتر شده بهم.هم کلی دوست پیدا کرده و بازی و شعر یاد گرفته.در کل رفتارشم بهتر شده

بچت از الان باید فارسی حرف زدن رو یاد بگیره دوسال دیگه میره مدرسه اذیت میشه روزی دو ساعتم بذاری مهد خوبه براش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببین برای ورود به مهد همه بچه ها آزمایش انگل میدن از این بابت خیالت راحت ولی خب سرماخوردگی بیشتر میگیرن چون بعضیا رعایت نمیکنن بچه مریض رو میارن اما یکسال حتما لازمه بچه ها مهد باشن تو این دوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40