2777
2789
4 سال و نیمه متاهلم اگه قبوله بگم نه تکراری نشدهگاهی از دست هم عصبانی میشیم و قهر میکنیمولی تکراری ن ...

منی ک زایمان طبیعی کردم همش گفتم خدا ازت نگذره ک این بلا رو سر من آوردی

ای وای دلم گرفت😕 چرا؟ از اول همین بود یا به مرور؟

از همون اول شروع کرد با پدرم حق حرف زدن نداری کم کم شد کل فامیل وخاندان خودم وخودش،الان از ترسش همه قیدمونو زدن حتی مادر پدرش منم باید بسوزم چون شرایط طلاق هم ندارم ،هرروز از خدا میپرسم به کدوم گناه اینطور مجازاتم کدوم گناه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی ک زایمان طبیعی کردم همش گفتم خدا ازت نگذره ک این بلا رو سر من آوردی

🤭🤭🤭خود کرده را تدبیر نیست

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

خب ببین تو زندگی مشترک فرق میکنه ولی اگه واقعا دلی همو دوس داشته باشی هرچقدر از ازدواجت بگذره بقول دوستمون که گفت قرمه سبزی هستش دقیقا همینه هرچی بیشتر بگذره بیشتر جا افتاده تر میشه یه سری مسائل هستش که ادم گاهی خسته میشه ولی هیچ وقت تکراری نمیشن واسه هم مثلا شوهرت اگه دائم جلو چشمت باشه خب این معلومه رومخه 😂😂😂 ولی اگه یه روز نبینیش دلت آشوبه وقتی دیدیش دوباره میره رو مخت 😂😂😂😂 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

خانما من بیست ساله ازدواج کردم وقتیم که شوهرم دادن خیلی بچه بودم خدارو شکر ساختم وساختم تا زندگیم درست شد زندگی فعالیت ذهنی میخواد هرروز برا ساختنش باید تلاش گنی هم من هم شوهرم حتی یه روز هم نمیتونیم بدون هم زندگی کنیم اون همیشه میگه وقتی نباشی کل شهر پیشم نیست وبازخدارو شکرمیکنم

🤭🤭🤭خود کرده را تدبیر نیست

شرایط من خاص بود.بچه مرده بود و دکتر گفت انتخاب با خودته.منم تجربه نداشتم.دکتر گفت اگه بچه میخوای طبیعی بیار تا ۶ماه بعد بتونی باردار بشی.اگه فعلا قصد نداری سزارین کن ۲سال بعد ولی امکان چسبندگی و تاخیر در بارداری هست

ما هم چون شوهرم مشکل واریکوسل داشت.بچه میخواستم ،توافق بر طبیعی شد.با امپول فشار.آرزوی مرگ کردم

با گذشت من بیشتر ب شوهرم و خونه و زندگیم وابسته تر میشم تا خانه ی پدریم.

اختلاف پیش میاد ولی باعث نمیشه که نسبت به شوهرم سرد بشم.با گذشت زمان بیشتر بهمدیگه وابسته تر شدیم و ب نوعی شبیه همدیگه شدیم

شرایط من خاص بود.بچه مرده بود و دکتر گفت انتخاب با خودته.منم تجربه نداشتم.دکتر گفت اگه بچه میخوای طب ...

آخ متاسفم واست، اونجوری خیلی بده درسته، چون بچه خودش تلاش نمیکنه... الان بچه داری؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اره دوتا پسر

انشالله سالم باشن... 🌹🌹🌹