دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم والا یکیو خوندم زیر تاپیکاش همه گفتن پسره زشته همچینم قشنگ نیستو ... دیکه وایسنتادم ببینم عکس دخترک گذاشت یا نه فقط یادمه همه اینجوری میگفتن خود استارترشم گفت دختره قدش کوتاهه و...
ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
من کلا یه ساله نصب کردمپست اینا نمیذارم فقط گاهی میرم، برای رفع بی حوصلگی؛) منم مثل شما بفکرشم، پاک ...
من حدود 4سال پیش 40هزار فالور داشتم و هر استوری هزار و خورده ای بازدید داشت و هز پستم 2هزار و خورده ای لایک
اونزمان قشنگ یادمه رکسانا 20کا بود و این دختره دنیا ک شمالیه، 20کا داشت و عرفان و... همشون خیلی پیجا پایین اصلا بلاگری و تبلیغ، نبود اینا میرقصیدن.. روی اهنگا دابسمش میرفتن و... کم کم ک اینستا باعث دیده شدن شد رفتن بالا اونم بااستفاده از تیک تاک و هزارتا برنامه دیگ فیلماشون پخش شد و استفاده، از گوشی. و اینستام بیشتر شد
ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه