الان تو گوشی شوهرم تو حافظه پنهان چندتا عکس فیلم دیدم انگار ک دختر خاله عکس قلیون و چمیدونم رفته بود خیابون اینا فرستاده بود با شوهرم ی اسکرین هم بود ک دختر خالش بهش گفته بود دمت گرم اومدی اونجا تنها میترسیدم خیلی حال داد .خیلی صمیمی باهم حرف زده بودن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بنظرم این جور موقعها سعی کن آروم باشی میگی مال عیده اون دوره ای که اختلاف داشتین اگه نظر همسرت دنبالش بود با شما آشتی نمیکرد طلاق میگرفت ميرفت پی اون ولی همسرت شما و زندگیش انتخاب کرد با این فکرها خودت اذیت نکن فقط سعی کن از اون دور بشین و رابطه با همسرت بهتر کنی
[QUOTE=353652883]بنظرم این چیزا ک پرسیدی هیچ اهمیتی ندارخ تو اصل ماجرا دوست بودیم بچه بودم فکر کردم ...
شوهرمو دوست ندارم بخاطر بچم زندگی میکنم و سعی میکنم دوست داشته باشم مردی رو ک بخواد بره نمیشه نگه داشت ما کم سن ازدواج کردیم بعید نبست بخاد الان عشق حال رو تجربه کنه