2777
2789
عنوان

اگ چیزیش بشه قطعا خودمو میکشم

201 بازدید | 12 پست

مادرم رفتاراش عوض شده فکر میکنم علایم زوال عقل داره فقط ۴۰ سالشه 

فردا حتما وقت میگیرم از دکتر 

اما نمیتونم بخوابم حالم خیلی بده قطعا اگ مادرم چیزیش بشه خودکشی میکنم چون من هیچکس غیر اون ندارم هیچکسسسسسس 

به شدت مزاجش هم سرد بخاطر پیسی 

بعد میزنم گوگل میگ ن درمان داره طول عمرش هم ۴ تا ۸ ساله 

البته خیلی ذهنش مشغوله و دغدقه فکری بیش از حد دارههه

بیاید ی چی بگید از غصه خوابم نمیبره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو گوگل علائم سرماخوردگی رو همین الان بزن ب سرطان ربطش میده

مگ میدونی مشکل چیه ک نسخه پیچیدی جلو جلو

من خواهرم حالت تهوع سردرد سرگیجه شدید فراموشی داشت همشم میگفت ن من تومور دارم دکتر نمیرم

اخر ب زور فرستادیمش گفت هیچیت نیست اب دور مغزت کم شده باید ی سری چیزا رو رعایت کنی

اینقد خودخوری نکن ببرش دکتر انشالله طوری نیست

چرا گلم؟

زندگی  ادامه داره

این قانونه طبیعته

من خودم شخصا رفته بودم یه چیزی بخرم  وسط خیابون فراموش کردم که چرا اومدم بیرون از خونه

و فراموش کاری های خیلی زیادی دارم ۳۲ سالمم هست

دیگه جلوی بعضی اتفاقا رو نمیشه گرفت. ولی دوست دارم هر لتفاقی برام بیفته بچه هام ادامه بدن

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
چرا گلم؟زندگی ادامه دارهاین قانونه طبیعتهمن خودم شخصا رفته بودم یه چیزی بخرم وسط خیابون فراموش کرد ...

من نمبتونم .... دوست ندارم زندگی کنم حس میکنم گم میشم تو دنیا حس میکنم دیگ هیچکس ندارم  هیجوس ب فکرم نیس 

عملا دق میکنم قطعا ادامه نمیدم زندگی رو غیر ممکنه...... همین الانشم بخاطر مادرم دارم زندگی میکنم وگرنه از ماهیت رندگی بیزارممممم

من نمبتونم .... دوست ندارم زندگی کنم حس میکنم گم میشم تو دنیا حس میکنم دیگ هیچکس ندارم هیجوس ب فکرم ...

کی میدونه فردا چی میشه دختر قشنگ

اینطوری ضعیف باشی دنیا قورتت میده

انشالله هیچی نمیشه وقتی هنوز اتفاقی نیفتاده  زودتر غصه شو نخور

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.