2777
2789

انقد درگیر بارداریم و استراحتم، چیزی براش نگرفتم، کیفش و که مدرسه بهش میده، بقیه چیزا رو نمیدونم بنظرتون چی بخرم براش خوبه، مدادرنگی و دفتر و اینا هس منظورم...تو پیش دبستانی هم این چیزا که ما برا مدرسه میخریدیم استفاده میشه؟ لطفا تجربه ای دارین بگین بهم...

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀

خود پیش دبستانی لیست میده

کاغذ و مقوا رنگی 

قیچی

چسب

رنگ انگشتی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خود پیش دبستانی لیست میدهکاغذ و مقوا رنگی قیچیچسبرنگ انگشتی

آها پس یعنی تا شروع مدرسه صبر کنم؟

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
عزیزدل معمولا مهد و پیش دبستانی خودشون یه سری لیست میدن برای بچه ها که چیا باید براشون خرید....

آره خواهر شوهرم میگف که لیست میدن، اما جدا از اونا گفتم یعنی چیزی لازم نیس الان بخرم ؟

از خود مهد بپرسین بهتون لیست میده

به من که لیست داد از رو همون خرید کردم

مداد رنگی

ماژیک

پاستیل

آبرنگ

دفتر نقاشی

دفتر خط دار

کاغذ رنگی

مقوا

چسب مایه

چسب نواری

قیچی کوچیک

کاغذ کشی

نمد

پولک

کاموا

بوم

دستمال کاغذی

مایع دست

کتاب داستان

کتاب رنگ آمیزی

و خیلی چیزای دیگه

مربی مهد شون بهتون میگم چیا بخرین براشون

پس من خودم چیزی نخرم، بد نشه یه وقت؟ روز اولی که میریم همینجوری فقط لباس فرم میپوشه و میره؟

دفتر خط دار و نقاشی 

مداد رنگی 

مداد قرمز و مشکی 

پاک کن 

تراش 

برگ آچار 

کاغذ رنگی 

مقوا رنگی 

قیچی 

چسب ماتیکی‌ و چسب رازی 

چینه 

کیسه برای چینه 

شابلون 

ست گونیا و نقاله ‌و خط کش برای آشنایی 

گواش و آبرنگ 

دستمال کاغذی جیبی 

صابون جیبی 

جامدادی 

برچسب 

پوشه دکمه ای 

کلیربوک 

فعلا اینا تو ذهنم بود چیزهای دیگه ای هم هست که حضوری می‌بینید یادتون میفته

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بنظرم اینا رو از آنلاین شاپ ها بگیر میری میبینی‌گوگولی آن خودت دلت میخاد براش بگیری

آره من انقد لوازم تحریر دوس دارم مخصوصا که کیوت و بامزه باشن، تا الان کلی چیز گرفتم براش، اما دوس دارم مدرسه که میره تازه باشه همه چیزش

بیه سر برین مهدمعمولا لیست رو قبل شروع مهد میدن که تهیه کنید

آره مامانم رفته پرسیده، گفتن بهتون زنگ میزنیم، تو گروه شاد هم اطلاع میدیم کی جشن دارن