2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال منم نهفته بود بی‌حس کرد جراحی کرد

اره اصلا سخت نیست

برای من تو یه روز ۲ تاشو در اورد

همش به پزشک و مهارتش بستگی داره

هیچ دردی هم نداشت

فقط بعدش یه کم فکم درد می کرد

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
اره اصلا سخت نیستبرای من تو یه روز ۲ تاشو در اوردهمش به پزشک و مهارتش بستگی دارههیچ دردی هم نداشتفقط ...

چرا من درد داشتم شدیم تو یک روز یکیش تو یک روز یکی دیگش تو یک روز دیگه هم دوتاش هر کدوم هم به فاصله یک ماه درد داشتم درد شدید حتی همون ور که جراجی می کردم سیاه می شد و بعد هم زرد این کبودی 

والا منم نهفته بود بی‌حس کرد جراحی کرد

منم قبلاً با بی حسّی دندان نیمه نهفته جرّاحی کردم.ولی تو بعضی موارد به صورت نادر بیهوشی ترجیح داده میشه.بستگی به شرایط داره.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
چرا من درد داشتم شدیم تو یک روز یکیش تو یک روز یکی دیگش تو یک روز دیگه هم دوتاش هر کدوم هم به فاصله ...

من اصلا

کلا کارای دندون پزشکی ما تهران پیش دکتر عبدالله پور هست . 

واقعا کارش عالیه

خدا عمر با عزت بهش بده

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
من اصلاکلا کارای دندون پزشکی ما تهران پیش دکتر عبدالله پور هست . واقعا کارش عالیهخدا عمر با عزت بهش ...

آره منم برای کار های دندوم الان ارتو دنسی هست مشهد کلینیک دکتر کوثری میرم واقعا دکتر هاش خوبن هر دکترش هم جدا هست دکتری که دندون کشیدم و پر کردم و فلان تو همون کلینیک یکی بود الانم دکتر ارتودنسیم که مخصوص ارتو دنسی هست توهمون کلینیک خانمه برج علی هست که همشون هم دکتر های خوبی هستم فقط برای دندون عقلم اون جا گفتن انجام نمیدن رفتم پیش دکتر امین راهپیما جراح دهان و فک و صورت هست و اونم دکتر خوبی هست