2777
2789
عنوان

کد 13 رقمی اتباع انتخاب رشته دانشگاه ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 47 پست
اتباع؟دانشگاها رو هم پر کنید...لامصبا چرا نمیرین کشور خودتون درس بخونید دست از سرما وردارین؟

کجایی که دانشگاه ملی هم میرن.دخترم تو بهترین دانشگاه هست و میگه اونقدرم بهشون میرسن.علتش چیه دخترم نمیدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی که دانشگاه ملی هم میرن.دخترم تو بهترین دانشگاه هست و میگه اونقدرم بهشون میرسن.علتش چیه دخترم ن ...

وای من اونوقت که ارشد بودم همکلاسیم اصلیتش اتباع بود.ولی متولد ایران.تااخر هم‌میگفت من ایرلنی ام.بعدها فهمیدم اصالتش کجاییه.

خوب پس چطوری کنکور میدن؟؟؟کاش این اتباع عزیز بیاد برامون تعریف کنه

اتباع قانونی میتونن کنکور بدن

کسایی اومدن ایرلن و اقامت گرفتن مشکلی ندازن

😑😑 ماشالا ایرانم همه اتباعش افغانی های سودمند و گرامی هستن😑

🩵💙💙🩵
وای من اونوقت که ارشد بودم همکلاسیم اصلیتش اتباع بود.ولی متولد ایران.تااخر هم‌میگفت من ایرلنی ام.بعد ...

من کاری ندارم ب قانونیاشون اما اینکه میگن ایرانین خیلی رومخه!!!

لطفا برو یه قبرستون دیگه تحصیل کن به قول خودتون اینجا خرابه هست برید یه جای آباد دیگه خرابه در شان ش ...

موقعی کارشون گیره ایران عالیه

در مواقع دیگه جرئت میکنن القابی که مناسب خراب شده خودشدن هست رو نسبت بدن ب ایران

مسئولینم اونارو از ایرانی ها بیشتر دوست دارن انگار 

🩵💙💙🩵
وای من اونوقت که ارشد بودم همکلاسیم اصلیتش اتباع بود.ولی متولد ایران.تااخر هم‌میگفت من ایرلنی ام.بعد ...

دخترم حرص میخوره میگه مانتو عبایی میپوشن با کفش پاشنه بلند بهشون هیچی نمیگن دم ورودی دانشگاه ،ولی به ما دایم گیر میدن  

دخترم حرص میخوره میگه مانتو عبایی میپوشن با کفش پاشنه بلند بهشون هیچی نمیگن دم ورودی دانشگاه ،ولی به ...

باورت میشه اونا با آرایش و روسری میان؟

ولی دانشگاه آزاد برا ورود حتمن باید چادر بپوشی مگه اینکه مانتوت خیلی بلند باشه؟

دولتی باز کمتر گیره رو چادر

🩵💙💙🩵
2810