2777
2789

پسرم 4سالو سه ماهشه داخل شورتش جیش میکنه یعنی تا آخرین لحظه نگه میداره وهرچی همونجا میگم برو دستشویی میگه جیش ندارم و میریزه یکم داخل لباسش اما بازم محل نمیده دیگه با ناراحتی میبرمش سرویس،با دعوا با مهربونی با روشای دیگه امتحان کردم اما چندوقته همش تکرارمیکنه دیگه خسته شدم نمیدونم چ رفتاری درسته تا دیگه اینکارو نکنه،شماراه حلی دارید؟؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم خواهر زاده ام گاهی لج میکنه نمیگه بچه ان دیگه آدم نمیشن که😁😅

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فهمیده رو این موضوع حساسی....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

هر دفعه رفت دستشویی و جیش کرد یه جایزه کوچیک بده بهش و هرموقع ریخت تو شلوارش تنبیه کن مثلا از کارتون ...

باشه عزیزم حتما اینو امتحان میکنم ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه عزیزم حتما اینو امتحان میکنم ممنون

قربونت برم دختر منم تو این سن اینجوری بود البته اون از پی پی کردن میترسید با همین جایزه دادن بهتر شد البته باید به مرور کمش کنی که عادت نکنه مثلا هر بار که جیش میکنه یه ستاره براش بزنی تو دفترش دوتا که شد یه جایزه و به مرور سه تا ستاره که شد یه جایزه و همینطور بیشترش کن

ایشاالله که این روش جواب بده روش♥️

وقتی بردیش سرویس بهش آب بگیر نمیتونه دیگه نگه داره .

نه اگه بره حتما کارشو میکنه امامشکل اینه داره میریزه واصرار داره نره ومیگه ندارم،خودمم باردارم نمیونم هی ببرمش بزور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خیلی آخه نجسکاریه.منم فرشام سفید همونجا باید بشورم بعد زرد میشن 😥

از این شورتای پادار نپوشون که بریزه رو فرش...

بعد شلوارشم از اینایی بپوشون که مچ داره..تا وقتی که از سرش بیفته

قربونت برم دختر منم تو این سن اینجوری بود البته اون از پی پی کردن میترسید با همین جایزه دادن بهتر شد ...

فداتشم ممنون♥️🌹چ طرحه خوبی👌👌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از این شورتای پادار نپوشون که بریزه رو فرش...بعد شلوارشم از اینایی بپوشون که مچ داره..تا وقتی که از ...

باشه حتما ممنون گلم👌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810