2777
2789
عنوان

خانمهایی ک سزارین شدید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 44 پست
نه قبل از اینکه بری اتاق عمل سوند رو وصل میکنن!

برا من بعد بی حسی زدن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
این قسمت میخام بدونم تو بی حسی دردش بیشتریا بیهوشی

وقتی که بی حس باشی اصلا هیچییی متوجه نمیشی 

برا منو بعد از بین رفتن بی حسی فشار دادن که دردش خیلی بد بود برام 

- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی سزارین اولم برام سوند نذاشتن. ولی برای دومی دکتر گفت باید سوند بزنیم. هیچ دردی نداشت. فقط یه حس بد داره اولش که چنددقیقه بعد عادی میشه و حس نمیکنی. دوتا پرستار برای من زدن خیلی مهربون و آروم بودن باهام طوری رفتار کردن نه ترسیدم نه خجالت کشیدم

نه بابا فقط ذکر بگو و آرام باش هیچی نیست  اصلا نترس.من دوبار سزارین شدم .فقط همش به سلامتی فکر کن به درد و ترس فکر نکن.بگو من قوی ام من میتونم خیلی راحت فارغ بشم.خیلی تاثیر داره.بعداز زایمان هم به زخمت برس زود جوش بخوره.داروی زاجی هم از عطاری بگیر خیلی خوبه بعداز زایمان

اخ پرستارهای نامرد

خیلیی 

تازه من تو اتاق ریکاوری هی بهشون میگفتم که تا بدنم بی حسه بیایین فشار بدین 

شب اومدن که بی حسی رفته بود منم درد داشتم تماما دست های پرستارو چنگ زدم انقدر  که وحشتناک بود 

بعد گذشت سه سال هر وقت یادم میفته ضعف میکنم

- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 

اون موقع که امپول بی حسی میزنن اصلا چیزی حس نمیکنی تا چنپ ساعت بعدشم بی حسی سونو هم تا شب میزارن درش میارن انقدر اذیت کننده نیست به نظرم سوند داشته باشی بهتر از اینکه خودت بری دست شویی چون پایین اومدن از تخت خیلی سخته دیگه هر وقت درد داشتی میتونی شیافت بزاری درد هم تا دوسه روزه اونم با شیافت حل میشه من که خاطره خوبی از زایمانم دارم نگران نباش سخت نیست

برا من که دور درد طبیعی کشیدم بعدش سزارین شدم.انگار میرفتم بهشت.درد هم فقط فشار دادن شکم بعد عمل خیلی وحشتناک بود ولی تحمل کردم.اینم بگم من بیهوش کردن چون بیحسی اثر نذاشت روم

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

من تو بیمارستان نجمیه تهران سزشدم

سوند بعد بی حسی بود

آمپول نخاع هیچ دردی نداره فقط آدم می‌ترسه

سزارین دردی نداره ولی حین کشیدن بچه یه فشار کمی حس می‌کنی😍

فشار دادن شکم در حین بی حسی  سه چهار بار بود ولی همچنان درد داشت کمی

از شب قبل تا پنج بعد ظهر بعد عمل چیزی نخوردم

تو این مدت میگن سر رو هم تکون ندین چون سردرد میگیرید بعدش

عصر که سوند رو میکشن و باید راه بری سخت‌ترین مرحله سزارین هست 🥲

بعدش نسکافه و اینا گفتن زیادبهور

همه اینا یه طرففففف

احتقان سینه ها و شقاق نوک سینه خیلی دردناک وافتضاحهههع

من جونم بالا میومد شیر میدادم

یه فکری باحال اون قسمت از پروسه بکن😂

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
خیلیی تازه من تو اتاق ریکاوری هی بهشون میگفتم که تا بدنم بی حسه بیایین فشار بدین شب اومدن که بی حسی ...

خدالعنتشون کن بعضی پرستارهانامردن میدونم منم دیدم اینطورپرستارمیگفت زن چیکارکردمگه زایده بلندش کنیدببریدش 

آقا دلم خواست دوباره بچه بیارممم😍😍😍😍😍😍

2810