2777
2789
عنوان

بچم شیر نمیخوره کمککک😭😭

119 بازدید | 17 پست

مامانا پسرم شیر خشکیه هفت ماهشه غذای کمکیشو یکی دوتا قاشق چ میخوره..‌.شیر خشکم نمیخوره قبلا هر سه ساعت میخورد....دکترم بردم میگه خدارو شکر مشکلی نداره هرجور شده بده.شماها چند ساعت یبار شیر میدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر خشک هروقت گشنش میشد

وقتی کوچیکتره سه ساعت ولی۷ ماهه هروقت خواست مثلا ۶ساعت

بستگی ب خوراک داره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من پسرم داخل ۷ ماهه، دکترش گفته تو ۲۴ ساعت ۲۵ الی ۳۰ پیمانه شیر بخوره کافیه، پسر من هر دو ساعت ۱۲۰ سی سی میخوره ینی ۴ پیمانه، شیر شبشم از ۶ ماهگی قط کردم

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
من پسرم داخل ۷ ماهه، دکترش گفته تو ۲۴ ساعت ۲۵ الی ۳۰ پیمانه شیر بخوره کافیه، پسر من هر دو ساعت ۱۲۰ س ...

یعنی شبا کلا شیر نمیدی؟از ساعت چند شب تا چند صبح ؟من پسرم و بزور بیدارمیکنم ....