2777
2789
عنوان

امتحان نهایی های رشته انسانی

200 بازدید | 6 پست

بچه هایی ک دهم نهایی داشتید...سوالات میگفتن سطحش خیلی بالا بوده وخیلی خیلی سخت بوده 

به نظرتون برای دهم ، نهایی لازمه کتاب تست سطح بالا بخرم ک تو امتحانات سختم نشه؟ یا فقط کتابای خودمو بخونم؟

سلاپ گلم ببین کلا هم دهم هم یازدهم در سطحی بود که کل کتابو مسلط باشی میتونی پاسخ بدیخودشم انکاری میخ ...

شما امتحان دادین؟ میگن آخه کتاب تنها بخونی کافیه نیست 

و دوستم میگفت سطحش خیلی بالاا بوده😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما امتحان دادین؟ میگن آخه کتاب تنها بخونی کافیه نیست و دوستم میگفت سطحش خیلی بالاا بوده😭

من بله یازدهمو امتخان دادم

ورودی دوازدهمم

ببین اصلا باور نکن تو باید خیلی خووبببب کتابو مفهومی بخونی و مسلط باشی کل کتابو حفظ کن همه جاشو زیر کتابا پاورقی زیر عکسا همه جاشو بخونی حلههه زیادم ترس ندازه برای منکه اینطوری بوده معدلم بالا ۱۹ شد این سال

پس کتاب تست نخرم یعنی ؟

کتاب تست صرفا برای کنکور 

ببین کتاب تست برای ۲۰ گزفتن تو امتحان نهایی بهت هیچ کمکی نمیکنه فقط باید تشریحی و مفهومی بخونی یاد بگیزی متنو تستی کار کردن دردی از نهایی دوا نمیکنه 

کتاب تست صرفا برای کنکوره نه امتحانات نهایی