2777
2789
عنوان

بچهام سی و سه هفته دنیا اومدن رفتن تو دستگاه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 55 پست
آره عزیزم هر روز بهشون سر میزنم من شهر خودمون دستگاه نداشت برای نوزاد نارس دیگه اومدم یه شهر دیگه خی ...

انشالله هرچه زودتر مرخص میشن پسر منم چندروزی توی دستگاه بود میدونم داری چه روزای سهتی رو میگذرونی

والا من پسرم 31 هفته ب دنیا اومد با وزن 1800 20 روز تو دستگاه بود، زبونم لال دکترا گفتن نمیمونه من ص ...

خدا برات نگهش داره انشالله دخترای منم زود خوب بشن بزار. اصلا شیطون بشن🥹🥲

اگه برات مقدوره برای سلامتی دو تا دخترام یه حمد بخون🥺🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم هر روز بهشون سر میزنم من شهر خودمون دستگاه نداشت برای نوزاد نارس دیگه اومدم یه شهر دیگه خی ...

انشالله هرچه زودتر مرخص میشن پسر منم چندروزی توی دستگاه بود میدونم داری چه روزای سختی  رو میگذرونی

انشالله هرچه زودتر مرخص میشن پسر منم چندروزی توی دستگاه بود میدونم داری چه روزای سهتی رو میگذرونی

😭😭خیلی خیلی سخته خدا خودش کمکم کنه🥺

خدا برات نگهش داره انشالله دخترای منم زود خوب بشن بزار. اصلا شیطون بشن🥹🥲

بخدا خوب میشن. و اتفاقا بچه های نارس خیلی باهوش میشن. 

انشاالله سالم بیان بغلت 

راستی پسرم کنار دستمه میگ مامان ب کی پیام میدی میگم خالته میگه ب مهرسام بگو دعا کنه ک دو تا نی نی هام سالم بیاد بغلم 

میگ باشه 

بعد میگه الهیی نی نی ها سالم بیان بغل خالههه

😍😍😂😂

😭😭خیلی خیلی سخته خدا خودش کمکم کنه🥺

الان از همیشه به خدا نزدیکتری

وقتی پسرم توی دستگاه بود منم پیشش توی بیمارستان میموندم سزارین هم شده بودم تازه هم شیر اومده بود توی سینم حالا تک و تنها  و سختی بیمارستان و نگرانی برای جگر گوشه و اون یکی بچم توی خونه و تب شیر و همه چی باهم شده بود باورت نمیشه اما شب حس میکردم تو آغوش خدا به خواب میرم...

خداروشکر انشالله همیشه سالم کنارش باشهنمی‌دونم یهو دردام شروع شد تو چند ساعت دهنه رحمم هشت سانت باز ...

خدا حفظشون کنه عزیزم🥰

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

برا منم دعاکن بچه هام صحیح و سالم به دنیا بیان. روزهای خیلی پراسترسی رو میگذرونم.

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بخدا خوب میشن. و اتفاقا بچه های نارس خیلی باهوش میشن. انشاالله سالم بیان بغلت راستی پسرم کنار دستمه ...

چقد خوشحال شدم عزیزم خیلییی ممنون از تو و پسر گلت جای منم ببوسش🥹

الان از همیشه به خدا نزدیکتریوقتی پسرم توی دستگاه بود منم پیشش توی بیمارستان میموندم سزارین هم شده ب ...

ممنون از حس خوبی که بهم دادی عزیزم 😘 ♥️ 

برا منم دعاکن بچه هام صحیح و سالم به دنیا بیان. روزهای خیلی پراسترسی رو میگذرونم.

انشالله که سالم و سلامت بیان کنارت🤍😘