2777
2789
عنوان

بارداری جاری چه تاثیری تو زندگی شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 88 پست

تاپیک منو بخونی متوجه میشی😂

من ۲۶سالمه جاریم ۳۷بهش گفتم باردارم رفت پیش همه گفت من دیگه جلوگیری نمیکنم😂😂😂😂هر یه روز درمیون زنگ میزنخ بهم پریودشدی😂😂یه بچه بزرگ داره😂😂😂😂تازه ب همه گفت عمل کردم بچه میخام بیارم بمن میگه بچه چیه

حسادت ک هست ولی نباشه بهتره واسه خودمون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگرم حسودی کردی حس خودتو طبیعی بدون هی بهش دامن بزنی بدتره

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

شوهرم نمیخواد تازه به زور راضی شده آخر سال اقدام کنیم خودمم شاغلم فعلا

اقدامتو ب هیچ کس نگو 

فکر می‌کنی الان اقدام کنی همین الانم حامله میشی؟ 

ممکنه یسال دوسال سه سال طول بکشه ممکنه یه ماه طول بکشه 

ادم از هیچ چیش خبر نداره 

بگی اقدامم بعد باردارنشی بگن نازا بود خوبه؟ 

یکم منطقی و پخته فک کنین

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
منو جاریم باردار شدیم همه از من متنفر بودن تبریک نگفتن خیلی دلم شکست برعکس خونه جاریم شیرینی بردن دع ...

وسط قوم ظالمینی 😐

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
بعدش که دلم شکست و دعوام کردن رفتم قهر خونه بابام خبر رسید جاریم سقط کرده ولی بازم عزیز دوردنه نشدم ...

چرا ؟کسی رو کشتی میگ دلیلی داره تنفرشون 😑نکنه عین مادرشوهر من میخاستن دکتر مهندس بدن ب شوهرت  اون اومد توروگرفت 

چرا ؟کسی رو کشتی میگ دلیلی داره تنفرشون 😑نکنه عین مادرشوهر من میخاستن دکتر مهندس بدن ب شوهرت اون ا ...

از بس بدشانسم  گیر اینا افتادم انتظار داشتن طلاق بگیرم تفاهمی برم چون باب میلشون نبودم 

از بس بدشانسم گیر اینا افتادم انتظار داشتن طلاق بگیرم تفاهمی برم چون باب میلشون نبودم

مگ قراره باب میل اونا باشی عقد اونا ک نشدی بیخیال 

مامانای بیچارمون نه ماه حمل نکردن درد نکشیدن ب دنیا بیارنمون ک ببینیم کی دوسمون داره کی نداره  ب درک مگ برا اونا زنده ای  

مگ قراره باب میل اونا باشی عقد اونا ک نشدی بیخیال مامانای بیچارمون نه ماه حمل نکردن درد نکشیدن ب دنی ...

من بهشون اهمیت نمیدم ولی کارشونو میکنن تاپیکهامو ببینی متوجه میشی شوهرم یادش میدن اختلاف میندازن

من بهشون اهمیت نمیدم ولی کارشونو میکنن تاپیکهامو ببینی متوجه میشی شوهرم یادش میدن اختلاف میندازن

شوهرت دستی اوناس ؟

شوهرم با من و بچهاش نیس طرف مادر و زندا اششه

همچین مردی باید سرش ب سنگ بخوره عین مال من ک بفهمه تنها کسی ک باهاش میمونه و میخادش زنشه وگرنه با دوتا بداخلاقی مادرش نگاشم نمیکنه