2777
2789
عنوان

بارداری جاری چه تاثیری تو زندگی شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی افسرده شدم ،چون جاریم ده سال ازم کوچکتر بود ومن زودتر ازاون ازدواج کرده بودم تو یه ساختمونم بودیم ومن دوبار سقط داشتم وبازم اونموقع اقدام بودم البته به کسی نگفتا بودم ،خلاصه یه ماه بعد خبر بارداری اون منم حامله شدم ولی بازم سقط شد ،خدارو هزار بار شکر الان ۸ ماهمه دعا کنید سالم بیاد بغلم ،هرکی منو دید گفت توهم بیار من بهشون دوتا سقطمو نگفته بودم ،خرروز جمع میشدن توخونه پدرمادرشوهرم پیرن من بیاید پذیرایی میکردم اونا مینشستن ،البته بعد چند وقت پدرمادرشوهرم بی دلیل باهام فهر کردن منم دیگه نرفتم توجمعشون ولی خیلی سخت بود

این رو بدون حتما همه بیشتر بهش توجه می‌کنند 

و اما شما لطفا ازش دور شو، چون حتما از شما خواسته میشه بهش خیلی جاها کمک کنی و از حالا معلومه شما کشش نداری، از همین الان که اقدامه .....ازش دور شو، معلومه حساسی بهتره با دوری خیلی چیزها رو نمیبینی

درضمن خودت اقدام کن ، به کسی هم کار نداشته باش، تو هم یکی بیار، به حرف هیچ کس جز آرامش خودت فکر نکن

یه روزی به خاطر زایمانای پشت هم جاریم تو دلم مسخرش میکردم

ولی حالا میگم خوش به حاش ،دور و برش شلوغه ،برو بیا داره با عروس و داماداش 

منم فقط یه بچه دارم که خیلی به خاطر تنهایبش اذبت شده و میشه 

این رو بدون حتما همه بیشتر بهش توجه می‌کنند و اما شما لطفا ازش دور شو، چون حتما از شما خواسته میشه ب ...

اره حساسم و چقدر خوب فهمیدی کشش ندارم 🙏🏻 ولی ازش دور نمیشم چون باهم صمیمی هستیم شاید فکر کنه حسودی کردم

من باردار شدم جاریمم ماه بعدش حامله شد جاریم و شوهرش به منم تبریک نگفتن ولی وقتی جاریم حامله شد شوهرم رفت خونشون قایمکی تبریک گف بعدش مادرشوهرم با بهانه مختلف دعوا گرف باهام اصلا دوس نداش من بچه دار بشم باعث شد ب م قهر خونه پدرم همون حیف که اونحا بود خبر رسید جاریم سقط کرده بعد ش که من رفتم خونم جاریم یجوری رفتار میکرد و میترکید که انگار من باعث سقطش بودم و ...‌ خیلی از ماجراهای دیگه

یه روزی به خاطر زایمانای پشت هم جاریم تو دلم مسخرش میکردمولی حالا میگم خوش به حاش ،دور و برش شلوغه ، ...

عزیزم خدا بچه تو برات نگه داره منم قصدم اینه یه دونه بچه بیارم و تمام 

بچه زیاد فقط دردسره هر بچه غم و غصه خودشو داره خرج خودش و داره این به کنار بچه ها وقتی بزرگ میشن ازدواج میکنن با خواهر برادر های دیگه نمیسازن پدر مادر باید حرص همه چیو بخورن 

جاری من دومی بود من اولی

ب فاصله یکسال دو تا بچه آورده هنوزم ب تعداد بچه های من نرسیده

منو میبینه از عصبانیت کبود میشه😂😂😂

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)