جاریم داره اقدام میکنه به بارداری بنده خدا ساده هم هست همه میدونیم رابطه مون هم خوب هست اما کلا دو تا عروس هستیم بچه نداشتیم تا حالا خانواده شوهرم هم عاشق و دیوانه بچه آدم حسودی نیستم اما حس میکنم باردار بشه توجه های زیادی بهش بشه 😂
هیچ اتفاقی فقط نگاه ها برمیگرده رو آدم هی میگن تو هم میخوای زودتر بیار اگه میخوای بیار، بعد اگر زود بیاری میگن وااای به جاریش حسودی کرد نزاشت جای بند نافش خشک بشه بعد😄😄😄😄
بنده خدا کاش اینقدر ساده نباشه… همین اخلاقش اینقدر باعث میشه از اطرافیانش ضربه بخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اقدام جاری چه ربطی ب سادگی اون داشت مشخصه ب ادم باردار توجه بیشتری میشه دوره حساس زندگی یک بارداریشه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
برای من تاثیری نداشت اصلا خوشحالم شدم .ولی جاری هام حسودی میکردن بخصوص یکی که پسر داشت تا شنید بچه دوم اون یکی جاریم پسره داشت میترکید ازحسودی منم اون موقع تازه باردار بودم میگفت کاش مال توهم پسر بشه اون بخوره تو ذوقش حالا خانواده شوهرم عاشق دخترن و ناز دختر منو بیشتر کشیدن.
من بهش گفتم ما هم آخر امسال قراره اقدام کنیم گفتم از الان بهش بگم که بعدا نگه حسودی کرد
چرا برای حریم خصوصی تون ارزش قائل نیستین؟؟!!
چرا درمورد خصوصی ترین بخش زندگی تون، دیگران رو درجریان میذارین؟
زشته بابا، خجالت بکشین. یعنی چی اخه اقدام کردیم و فلان؟؟!!
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من بهش گفتم ما هم آخر امسال قراره اقدام کنیم گفتم از الان بهش بگم که بعدا نگه حسودی کرد
اگه هم سن و سال هستین هیچ اشکالی نداره این طرز فکر بقییه اس که من اصلااااا قبولش ندارم ، هرکس به شرایط زندگی خودش نگاه میکنه که باردار بشه یا نه و اگر اینطور نباشه به خاطره حسودی به یکی بدو بدو بچه بیاره به نظرم خیلی عاقلانه و منطقی نیست