2777
2789
عنوان

بارداری جاری چه تاثیری تو زندگی شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 88 پست

هیچ اتفاقی فقط نگاه ها برمیگرده رو آدم هی میگن تو هم میخوای زودتر بیار اگه میخوای بیار، بعد اگر زود بیاری میگن وااای به جاریش حسودی کرد نزاشت جای بند نافش خشک بشه بعد😄😄😄😄 

بنده خدا کاش اینقدر ساده نباشه… همین اخلاقش اینقدر باعث میشه از اطرافیانش ضربه بخوره

همون لحظه که حسودی میکنی تو دلت استغفرالله بگو من امتحان کردم خیلی تاثیر داره خودت چرا بچه نمیاری؟

خودم سه ساله عروسی کردم شاغل هم هستم میخوام یه ذره پول جمع کنم بعد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقدام جاری چه ربطی ب سادگی اون داشت مشخصه ب ادم باردار توجه بیشتری میشه دوره حساس زندگی یک بارداریشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
هیچ اتفاقی فقط نگاه ها برمیگرده رو آدم هی میگن تو هم میخوای زودتر بیار اگه میخوای بیار، بعد اگر زود ...

من بهش گفتم ما هم آخر امسال قراره اقدام کنیم گفتم از الان بهش بگم که بعدا نگه حسودی کرد

خودم سه ساله عروسی کردم شاغل هم هستم میخوام یه ذره پول جمع کنم بعد

اهان انشاالله عزیزم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

برای من تاثیری نداشت اصلا خوشحالم شدم .ولی جاری هام حسودی میکردن بخصوص یکی که پسر داشت تا شنید بچه دوم اون یکی جاریم پسره داشت میترکید ازحسودی منم اون موقع تازه باردار بودم میگفت کاش مال توهم پسر بشه اون بخوره تو ذوقش حالا خانواده شوهرم عاشق دخترن و ناز دختر منو بیشتر کشیدن.

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بهش گفتم ما هم آخر امسال قراره اقدام کنیم گفتم از الان بهش بگم که بعدا نگه حسودی کرد

چرا برای حریم خصوصی تون ارزش قائل نیستین؟؟!! 

چرا درمورد خصوصی ترین بخش زندگی تون،  دیگران رو درجریان میذارین؟ 

زشته بابا،  خجالت بکشین. یعنی چی اخه اقدام کردیم و فلان؟؟!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برای من تاثیری نداشت اصلا خوشحالم شدم .ولی جاری هام حسودی میکردن بخصوص یکی که پسر داشت تا شنید بچه د ...

منم خوشحال میشم چون دوست داره بچه ان شا الله به زودی زود بچه دار بشه 🙏🏻 فقط از توجه های زیاد میترسم حسودی کنم 

چرا برای حریم خصوصی تون ارزش قائل نیستین؟؟!! چرا درمورد خصوصی ترین بخش زندگی تون، دیگران رو درجریان ...

دیگه ما اینطوری هستیم رابطه مون مثل دو تا دوست میمونه. روزانه چند ساعت باهم چت می‌کنیم 

اگه هم سن و سال هستین هیچ اشکالی نداره این طرز فکر بقییه اس که من اصلااااا قبولش ندارم ، هرکس به شرایط زندگی خودش نگاه  میکنه که باردار بشه یا نه و اگر اینطور نباشه به خاطره حسودی به یکی بدو بدو بچه بیاره به نظرم خیلی عاقلانه و منطقی نیست 

منم خوشحال میشم چون دوست داره بچه ان شا الله به زودی زود بچه دار بشه 🙏🏻 فقط از توجه های زیاد میترس ...

خب توجه ها برای جاری نیست که برای نوه خودشونه اگر بخاطر جاری بود وقتی بچه هم نداشت باید توجه میکردن .من کلا بیخیالم همیشه خنثی هم تو این مساعل 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب توجه ها برای جاری نیست که برای نوه خودشونه اگر بخاطر جاری بود وقتی بچه هم نداشت باید توجه میکردن ...

منم بیخیالم اگر غذایی اونجا بر میداره یا کاری براش میکنن. تا به الان برام مهم نبوده ان شا الله از الان به بعد هم مهم نباشه

خب توام حامله شو حالا چون اون ۵ ساله ازدواج کرده تو سه سال اگه توام حامله شی دار میزنن تورو ؟؟؟؟؟؟ چ ...

شوهرم نمیخواد تازه به زور راضی شده آخر سال اقدام کنیم خودمم شاغلم فعلا