2777
2789
عنوان

مذهبیای عزیز یه لحظه لطفا

454 بازدید | 31 پست

میگم من باردار نبودم گاهی نماز شب میخوندم همون ایستاده میخوندم ولی فقط نماز شفع و وتر اونم قنوت خیلی خلاصه همشو نمیگفتم اصن.  الانم ک باردارم همینجوری میخونم فقط نشسته میخونم حالا میخام ببینم اصن اسمش نمازشب حساب میشه و فضیلت داره یا نه چیزی راجبش میدونین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورکعت خالی بدون هیچی هم بخونی بازم ثوابشو میبری

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

عزیزم نماز شب کاملش واسه کساییه که ۴۰ساله دارن میخوننش 

ولی شما حتی نماز وتر هم بخونی ثواب داره 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

من یه جا شنیدم اگر حوصله ندارید فقط  همون یه رکعتی وتر رو بخونین. کم کم بیشترش کن . خیلی توفیق میخواد نماز شب خوندن. همون ۳ رکعتش هم . از دستش نده

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
عزیزم نماز شب کاملش واسه کساییه که ۴۰ساله دارن میخوننش ولی شما حتی نماز وتر هم بخونی ثواب داره

خب اونجور ک نوشتم بخونم خوبه نماز شفع و وتر با قنوت کوتاه. و چون باردارم نشسته خوبه؟

خب اونجور ک نوشتم بخونم خوبه نماز شفع و وتر با قنوت کوتاه. و چون باردارم نشسته خوبه؟

نماز های مستحبی رو میشه نشسته خوند و الانم که شما باردار هستید ایرادی نداره 

قنوت هم فک نکنم ایرادی داشته باشه 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
حتی اگه قنوتشم کوتاه بخونم و چون باردارم نشسته میخونم. همینشم خوبه؟؟

آره فک کن داری با رفیقت صحبت میکنی. قرار نیست خدا بگه چرا قنوتت طولانی نبود. همین که در حد توانت میخونی خیلی ارزشمنده.

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻