2777
2789
عنوان

شکستگی دماغ کودک برطرف میشه

406 بازدید | 31 پست

تو تاپیک قبلیم کامل توضیح دادم چه اتفاقی دیشب برای پسرم افتاد 

دیشب شوهرم پسرم رو خیلی کتک زد به حدی که از سر و صورت پسرم خون میومد منم اون موقع جلوی شوهرم رو گرفتم چون اگه نمیگرفتم معلوم نبود چی میشد دیشب تا ساعت ۱ صب کردم دیدم هرکار میکنم خونریزی پسرم بند نمیاد بردم درمانگاه گفتن دماغش شکسته و جلوی سرش ۴ تا بخیه و صورتش ۳ تا بخیه خورد 

الان من از دیشب تا حالا نگرانم خیلی بنظرتون شکستگی دماغ پسرم درست میشه ؟ ۸ سالشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم چرا زنگ نمیزنی باغ وحش بیان اینو جمع کننن چرا زنگ نمیزنی ۱۲۳ اعلام کنیچرا داری با این وحشی روا ...

دیشب پسرم نوشابه ریخت روی تلوزیون و اتیش گرفت و کیف پول شوهرم و گوشیش دود شد رفت هوا 

دیشب پسرم نوشابه ریخت روی تلوزیون و اتیش گرفت و کیف پول شوهرم و گوشیش دود شد رفت هوا

چرا بچه ۸ ساله اینکارو میکنه؟

چون نیاز به دیده شدن داره!

خیلی در حق بچه کم لطفی کردین خیلی زیاد

حتی الان هم حق رو به همسرت میدی نه بچه آسیب دیده.

هر زخم و تراش و شکستی توی بدنش صدبرابرش تو روح این بچه است

خوب کاریه که شده برا چی با اون شدت بچه رو زده بیشرف

از بس عصبیه از دیشب تا حالا با منم قهره 

امروز پدر شوهر و مادرشوهرم باهاش دعوا افتادن که چرا بچه رو زدی گفت پوللم و گوشیم نابود شد این بچه هست و نیستم رو به باد داد و اینا..

عزیزم پسرت که نمیدونسته نوشابه بریزه،تلویزیون آتیش میگیره.

دختر من(۴سالشه) توو جاده با سرعت ۱۲۰,فرمان گرفت وچپ کردیم،خداشاهده اصلا من وپدرش دعواش نکردیم.

عزیزم پسرت که نمیدونسته نوشابه بریزه،تلویزیون آتیش میگیره.دختر من(۴سالشه) توو جاده با سرعت ۱۲۰,فرمان ...

آخه دعوا نداره.

بچه منطق نداره نمیدونه داره چیکار میکنه تا سن ۷ سال

سن ۷ به منطق داره شکل میگیره توجه کم بچه رو آسیب پذیر میکنه وقت براش بزاره این بچه ها ماه میشن ماه

از بس عصبیه از دیشب تا حالا با منم قهره امروز پدر شوهر و مادرشوهرم باهاش دعوا افتادن که چرا بچه رو ز ...

ولش کن بابا مرتیکه روانی 

من نمیگم بچه رو حلوا حلوا میکرد،دعواش میکرد ولی نه اینکه بچه رو تو خون خودش غلت بده 

🤍🌱
2810