2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

25 بازدید | 0 پست

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه😍💟

یه سوالی داشتم ممنون میشم مامانای مهربون بهم کمک کنن.☺️

یک اینکه متاهل هستم و البته برای بارداری جلوگیری های لازمو میکردیم ولی خیلی مشکوک شدم و گفتم با مامانا یه حرف بزنیم.من سیکل پریودم پنج روزه هستش و ۲۹ مرداد پریود شدم و ۲ شهریور تموم شدم . از برنامه لونا استفاده میکنم و اون کمکم میکنه توی همه مراحل خیلی خوبه . دو شهریور که تموم شدم من همون روز رابطه داشتم .دقیقا ۸ روز بعدش کمردرد و یه مقدار خونریزی داشتم کمردردم شدید بود که شب از خواب پریدم و یه مقدار دلدرد هم داشتم نه اندازه دلدرد ماهانه. حدود چهار روز خونریزی داشتم اول یه مقدار زیاد بود یک روز بعدش به حالت لکه بینی شد و اخرشم هی کم و کمتر شد.رنگشم قرمز خیلی روشن بود و اصلا با خون پریودی فرق میکرد و تاحالا این اتفاق برای من نیفتاده بود.خیلی خسته بودم و کسل  لگنم و زیر شکمم میگرفت که شب اخری به شدت لگنم و کمرم درد میکرد که با گریه خاب رفتم . نوک سینه هام حساس شده بودن و الانم رگه های سبز میبینم دور و برش. ۱۵ روز ازش گذشته همه دردام رفته و الان ۲ روز از پریودم گذشته.اما هنوز خسته و بی حالم و کمرم درده و اصن نمتونم یجا زیاد بشینم .مثل زنای حامله که هی بیقرارن هی عصبی میشن یا یهو میزنن زیر گریه.ماهیانه من خیلی دقیق بود سر موعود میشدم.توی این چند سال این اتفاقا اصلا برام نیفتاده بود و خوب از هرکسی هم ک پرسیدم میگن لانه گزینی بوده و درده دل و کمر و لگنتم برا این بوده ک هورمونات در حال تغییر بودن و رحمت جا باز میکرده.از یه طرف خیلی خوشحالم و اگر یه نینی باشه خداروشکر میکنم بابت نعمتی ک بهم داده🥹🙏🏻💗. از یه طرفم من هنوز سنم کمه و میترسم از پسش بر نیام.

با اینکه همه جا سرچ میکنم نوشته علائم بارداریه ولی میشه اگر تجربش کردین کمکم کنین؟

من میخام اول از شما بشنوم بعد برم بیبی چک بزنم ....