2777
2789
عنوان

در اوایل یه رابطه چجوری🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 106 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادم اوایل هی میگفت بیا ببینمت من ی ماهی نرفتم نه اینکه ناز کنم نه واقعا خجالت میکشیدم 😂😂😂 ای جان ...

نه خیر سرش کار دارع

البته این‌ک نمیاد منو بگیره😂😂😂

فک میکنم‌چون عوصیه قصد اذیت داره یزره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

توی دوستی هستین؟ از یه بنده خدا شنیدم کسی که بخواهد مستقیم میاد خاستگاری حالا نمیدونم

😂😂😂ن بابا رابطه ای نی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

نه خیر سرش کار دارعالبته این‌ک نمیاد منو بگیره😂😂😂فک میکنم‌چون عوصیه قصد اذیت داره یزره

خیلی دلشم بخواد یادت باشه اعتماد بنفس داشته باش اگه نداری هم جلو اون با خودت مهربون باش و با خودت بخوبی رفتار کن این اصل کاریزما بودن

نه عزیزم حالشو بپرس و اینکه تو همیشه زودتر خداحافظی کن تو تلفنات

عجب خنگی ام😂

همشواون خداحافظی میکنه 

ولی من بعدش تا ۵ ساعت بعد یسره اتلاینم😂

خیلی دلشم بخواد یادت باشه اعتماد بنفس داشته باش اگه نداری هم جلو اون با خودت مهربون باش و با خودت بخ ...

نه بشوت اعتماد به تفس دارم ازین جعت

عه اسپویل شدم 😂😂 خوبه اینجوری برم از ادامه ماجرا بخونم 😂

بخوان ای دوست و راهنمایی بکن

ملوس از دستت نره🤣🤣

عجب خنگی ام😂همشواون خداحافظی میکنه ولی من بعدش تا ۵ ساعت بعد یسره اتلاینم😂

😂😂😂😂😂 نه زیاد انلاین نشو عزیزم برای من همش میگفت میتونم زنگ بزنم اجازه دارم ؟ ی جوری رفتار کن که نفهمه بیست و چهاری انلاینی و خیمه زدی رو گوشی

تا وقتی ک خودش سراغمو نگیره اصلا پیدام نمیشه یه هیچ وجهولی حس میکنم امروز یزره گرم شدم باهاش اشتبا ک ...

دوباره فردا برگرد به روال قبل

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
😂😂😂😂😂 نه زیاد انلاین نشو عزیزم برای من همش میگفت میتونم زنگ بزنم اجازه دارم ؟ ی جوری رفتار کن ک ...

😂😂😂نه من‌انلاینم با بقیه حرف میزنم

ی کاری کن بازدیدتو از انلاینی بردار

بزار ببینه غصه بخوره😂😂

فک نکنه بخاطر اون اتلاین میشم