2777
2789
عنوان

در اوایل یه رابطه چجوری🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 106 پست
سرگرمییی دیگهما خودمون چرا با پسرا سروکله میزنیم؟

بیکارم😂🤦‍♀️

میگم نمیترسن عاشق شن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز اول اینکه پسر چندسالش شغل داره و اینده ای داره یا نه ، ببین سعی کن خودت باشی اول رابطه چه تو دوستی چه تو ازدواج هرطور باشی تا اخر همونطوری هیچ وقت اجازه نده بهت بی احترامی کنه یعنی بهش احترام بزار تا بهت احترام بزاره و اینکه سعی کن ارام شمرده صحبت کنی خانمانه رفتار کن لاتی و پسرونه حرف نزن باهاش مردا نمیخوان جنس مخالفشون مثل همجنسشون باشه و اینکه همه ی قرارا رو نرو از سه تاش که پیشنهاد داد یکیشو نرو بگو کار دارم حتی اگه دختر ازادی هستی خودتو ازاد و مستقل از خانواده نشون نده و اینکه باهاش با مهربونی حرف بزن گارد نگیر و اگه پیام داد یا رنگ زد دلیل نداره سریع جواب بدی حداقل چند دقیقه صبر کن و از همه مهمتر صد خودتو براش رو نکن و همه چیز خانوادتو حتی دعوا کردی یا هرچی رو بهش نگو بد خانوادتم نگو پیشش شاید باهاش ازدواج کردی اون موقع میشه نقطه ضعف و باهاش عکس ننداز چون شناختی ازش نداری و اینکه تا دیر وقت هم بیرون نمون

سلام عزیز اول اینکه پسر چندسالش شغل داره و اینده ای داره یا نه ، ببین سعی کن خودت باشی اول رابطه چه ...

ممنونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

لحظات خوشی رو برات ارزو دارم اهان راستی نزار اول رابطه باهات خیلی صمیمی شه منظورم بوس و این چیزاست س ...

چشممم

مچکر ازت

عزیزم سوال داشتی بپرس یکیشون پیشم الان خوابیده صدای خروپفش دیونم کرده😂

ایییی خودااااا😂😂😂

چنان ذوقی کردممممم😍😍😍😍😂😂

الهی ک پایداررر❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙄❤️❤️❤️❤️

میگم بنظرتون چقد باهاش حرف بزنم؟؟

اینکه مثلا من‌ بحث باز نمیکنم تا اون بگه.

زنگ‌نمیزنم و میام‌نمیدم تا اون بده 

کافیه؟؟؟ یا بازم‌کمتر کنم

و اینکه هنوز پیشنهاد رابطه جدی نداده

اما میده و اینکه یکمم لاشیه

میگم‌دفعه اول ردش کنم😂

چی بگم‌ک ردش کتم 

ایییی خودااااا😂😂😂چنان ذوقی کردممممم😍😍😍😍😂😂الهی ک پایداررر❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙄❤️❤️❤️❤️میگم بنظرتو ...

یاد خودم افتادم ما بیست و چهاری حرف میزدیم هرروز همو میدیدیم عزیزم نه کم نکن گاهی وقتا تو زنگ بزن حالشو بپرس ولی پشت سر هم جوابشو نده فقط مهربون باش پسرا دختر مهربون رو دوس دارن عزیزم اول جواب ی سوالو بده ازش خوشت اومده ؟ کار داره ؟ این دوتا خیلی مهمن

یاد خودم افتادم ما بیست و چهاری حرف میزدیم هرروز همو میدیدیم عزیزم نه کم نکن گاهی وقتا تو زنگ بزن حا ...

همش ۷‌روزه اخه😂😂😂

اره خودم‌انگار دارم‌بندو اب میدم🤣🤣🤣

کار هم‌داده

نه توام حرف بزن عروسک نباش تو روح داری بزار انگیزه داشته باشه که بخواد تماس بگیره و تن صدات اروم باش ...

ععع😂😂

وای یا ابلفصل😂😂😂

نگه دختره هوله؟؟؟

همش ۷‌روزه اخه😂😂😂اره خودم‌انگار دارم‌بندو اب میدم🤣🤣🤣کار هم‌داده

یادم اوایل هی میگفت بیا ببینمت من ی ماهی نرفتم نه اینکه ناز کنم نه واقعا خجالت میکشیدم 😂😂😂 ای جانم میپرسم کار واره بخاطر اینه که باهاش اینده داشته باشی سمت پسر بیکار نرو