بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نه زنگ میزنم نه اول پیام میدمتا وقتی خودش حرف بزنهسر صحبتم باز نمیکنم تا خودش باز کنهولی حس میکنم ...
بیخیال زیاد درگیر این سیایت بازیا نباش پی میشی
فقط همینکه صدتو براش نذاری بسه
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
میترسم ردش کنم بره ک بره😂😂ولی فک نمیکنم به این سادگیا برهچجوری ردش کنماگر گفت بیا باهم باشیم؟؟؟مم ...
گفتم ک عاشق واقعی باشه نمیره
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
جدی؟؟ اذیت میکردم ی مدت ی جوری سرد شده بود بعد گف تقصیر رفتارای عسلی خودته الان خوب شدم باهاش خوبه ب ...
چن وخته رلین؟؟؟اینایی ک میگم بیشتر برا اوایل رابطس
دو ماه و نیم میخام بفهمم چقدر واسش مهمم؟ زنگ بزنم چی بگم ؟؟ یا چیکار کنم ؟خاهشا اگ کسی اطلاعی داره ر ...
تو شروع کننده تماس نباش 10 بار اون بزنگه یه بار تو