2777
2789
عنوان

در اوایل یه رابطه چجوری🔞🔞🔞

1906 بازدید | 106 پست

فک‌کنید پسری خیلی پیگیرتونه

چجوری جوابشو میدید

اصلا تا چه حد باید باهاش صحبت کرد که پرو نشه؟؟

میشه یزره سیاست رفتاری یاد بدید😂

امیدم فقط به شماهاااست خودم‌نمیدونمممم😂😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

تایپک قبلیت کلی تایپ کرد ترکید نیومد تفف

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تایپک قبلیت کلی تایپ کرد ترکید نیومد تفف

سایت برام مشکل داره😐🤦‍♀️

اصلا اوضاعش بشدتوخرابهعععع

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

خب اگه رابطه سالم باشه سیاستی هم لازم نداره عزیزم

خب اولس از کجا بفهمم سالمه یانه😂😐

فقط در این حد واقعا تاکید میکنم 

هیچوقت موقع شناخت و آشنایی و رابطه 

احترام همو نشکنید 

احترام محفوظ بمونه همچی طبق روال پیش میره 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سایت برام مشکل داره😐🤦‍♀️اصلا اوضاعش بشدتوخرابهعععع

خلاصشو بگم خودتو مشغول نشون بده جوریک پسره فک نکنه همه ی وقتت و فکرت و سرگرمیت اونه 

24 ساعته تو پیویش پلاس نباش 

چ هفته اول چ هفته 100 

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
فقط در این حد واقعا تاکید میکنم هیچوقت موقع شناخت و آشنایی و رابطه احترام همو نشکنید احترام محفوظ بم ...

درسنه

خلاصشو بگم خودتو مشغول نشون بده جوریک پسره فک نکنه همه ی وقتت و فکرت و سرگرمیت اونه 24 ساعته تو پیوی ...

عااراست میگیییی

ولی یه اشتباهی کردم ظهرا کلا انلاینممم

عااراست میگییییولی یه اشتباهی کردم ظهرا کلا انلاینممم

خب باهاش چت هم بکن قرار نیس همیشه با سیاست باشی اینجوری رابطه لذتی نداره 

ولی ن 24 ساعته 

دور از جون آویزون نباش ک پسرا فرارین از اینا 

خب باهاش چت هم بکن قرار نیس همیشه با سیاست باشی اینجوری رابطه لذتی نداره ولی ن 24 ساعته دور از جون ...

من نه زنگ میزنم نه اول پیام میدم

تا وقتی خودش حرف بزنه

سر صحبتم باز نمیکنم تا خودش باز کنه

ولی حس میکنم کمه😂😂

امروز یزره زیادی تعریف کردم حس کردم‌نباید باهاش یزره جور میشدم😂😂

مثلا پیام میده سریع ج ندم؟ اخه بعدش میره میخابه🥺

منتظر جوابت باشه نمیخابه 

یه معلمی داشتیم میگف هر پسری پیشنهاد داد ردش کنین

اگرم وارد رابطه شدین سگ شین بد اخلاق باشین اذیتش کنین هه جوره اعصابشو بهم بریزین اگ موند ک عاشق واقعی نموند عاشق نبوده 

یه لحظه یاد اون افتادم