2777
2789

منظورم باعث نفخ بشه یا اینکه به بچه بسازع یا نه کدوم بیشتر دردسر داره؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

خب قطعا شیر خشک دردسرش بیشتره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
نمیدونم من ک شیر خشک میدم

مشکلی واسه نفخ و ایناش نداری من بچه ام نفخ میکنه با اینکه رژیم گرفتم چیزای نفاخ نمیخورم نمیدونم چه غلطی بکنم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من بچه اولیم شیرخشک مارک خوب میخورد الان دیگه بازار نیست یعنی از بدو تولد تا دوسالگی فیکس خورد عالی عالی عالی بود 

بچه دومیم هرکاری کردم شیرخشکی نشد 

دهنم اسفالت شد تا بزرگ شد همش نق گریه دلدرد شیربی اعصابی من میخورد همش نفخ داشت کم اشتها و لاغر

من تجربه ی دوتاشو داشتم 

اگه میخای از نظرمن بدونی بچه های شیرخشکی ریلکس تر آروم تر خوش اشتها هستن 

تاکید میکنم شیرخشک از مارک خوب 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

شیر مادر هرلحظه بچه گریه کرد میتونی بدی موقع مریضی بدن مادر آنتی بادی تولید میکنه موقع خواب راحتی  و اینکه محبت زیادی بین مادر و فرزند به وجود میاد این به نظر من خیلی مهمه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
من میگم شیرمادر

خو رژیم گرفتم چیزای نفاخ نمیخورم بازم نفخ میکنه دیونه ام کرده

من بچه اولیم شیرخشک مارک خوب میخورد الان دیگه بازار نیست یعنی از بدو تولد تا دوسالگی فیکس خورد عالی ...

دیگه گیر نمیاد خواهر این مارک علکیا هم بخوام بدم عروسیم دوتا میشه بعد بیا و درستش کن

چ مارکی خوبه و همه نوزادا میخورن؟

۱۶ سال پیش هومانای ۱و۲و۳ بهش میدادم بینظیر بود

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خو رژیم گرفتم چیزای نفاخ نمیخورم بازم نفخ میکنه دیونه ام کرده

از ۳ ماهگی به بعد درست میشه بچه ها باهم متفاوتند نمیشه گفت چه شیری خوبه 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

این شیر خشک هست که سیستم بچه رو به هم میریزه در اغلب موارد شیر مادر بهترین هست مگر در موارد خاص و نادر بالاجبار ، برای بچه ای که حساسیت خاصی نداره پرهیزهای شدید غذایی مادر صرفا بخاطر دل درد چندان لزومی ندارد چون کولیک و دل درد یه چیز طبیعی در خیلی از بچه ها هست و غذای مادر اونقدری تاثیر نداره براش

از نظر راحتی برای مادر هم که مشخصه شیر خشک برای همینم خیلی از مامانای امروزی چسبیدن به شیر خشک با اینکه میتونستن شیر خودشون بدن برای راحتی شون دیگه 

2810