2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا چهل و یک هم صبر کردم

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
دکتر قبول کرد ؟ چهل و یک هفته بر مبنای سونو ان تی یا آخرین پری

سنو آخر  , درد نداشتم ، صبر کردم دردم بگیره ، نگرفت ، دکتر و خودم حوصله مون سر رفت، سزارین کرد

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
بر اساس ان تی پریودیم سه یا چهار روز عقب تره ینی اون تاریخ میشه شروعد ۳۹هفته

خب پس خیلی هم دیر نیست 

چون اصل کار بر اساس آخرین پری هست .‌‌ 

من خودم ۳۹ هفته و ۳ روز بر اساس پری 

و چهل هفته و یک روز بر اساس ان تی می‌خوام برم سزارین 

توکل بر خدا  

خب پس خیلی هم دیر نیست چون اصل کار بر اساس آخرین پری هست .‌‌ من خودم ۳۹ هفته و ۳ روز بر اساس پری و چ ...

الان چند هفته این ؟

دردهای زیر شکم مثل درد قبل شروع پریود دارم 

می‌دونم طبیعیه ولی میگم ینی این دردا نشونه شروع درد اصلی نیست؟

الان چند هفته این ؟دردهای زیر شکم مثل درد قبل شروع پریود دارم می‌دونم طبیعیه ولی میگم ینی این دردا ن ...

عزیزم من به تاریخ آخرین پری ۳۸+۲ 

ولی سونو ان تی ۳۹ تمام . 

اون دردهایی که گفتین من در حد چند ثانیه ای دارم که زود خوب میشه . 

ولی سرپا که می ایستم مثانه تیر می‌کشه مثل حس رعد و برق 

عزیزم من به تاریخ آخرین پری ۳۸+۲ ولی سونو ان تی ۳۹ تمام . اون دردهایی که گفتین من در حد چند ثانیه ای ...

خب پس ینی طبیعیه 

میگم nst یا همون نوار قلب رو هفته ای یکبار میگیرین؟