2777
2789

سلام دوستان عزیزم من چندین ساله که کاربر نینی سایتم و تصمیم داشتم بعد از بارداریم که اتفاقا خیلی سخت گذشت بیام و تجربیاتم رو بنویسم شاید روزی به درد کسی بخوره 

از شماهم خواهش میکنم اگر تجربه ای دارید که توی بارداری عجیب بوده یا نکته ی طلایی از ترفندای بچه داری حتما اینجا بنویسید تا به درد یه تازه مادر بخوره 😘

من یه بارداری خیلی سختی داشتم. یه سزارین سخت و یه شیردهی و بچه‌داری سخت‌تر

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

من بارداری سوممه چیزی که خیلی عجیب و متفاوت بادوتا بارداری قبلیمه اینه  ک بزاق دهنم بینهایت زیاد شده همش دستمال دستمه دیگه دارم روانی میشم کسی تجربه ای داره کی خوب میشه یازده هفتم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفته های اول بارداریم ابله مرغان گرفتم اینقدر نگرانم دکترم گفته باید بفرستت متخصص عفونی فلان خیلی ...

نگران نباش عزیزم واسه بچت اتفاقی نمیوفته خودت در خطری چون بارداری ضعیف میکنه آدمو

نگران نباش عزیزم واسه بچت اتفاقی نمیوفته خودت در خطری چون بارداری ضعیف میکنه آدمو

خودم مهم نیستم خوب شدم فقط نگرانم به سلامتی جنینم تاثیر گذاشته باشه نمی‌دونم ذهنم خیلی درگیره واقعا

سخت نگیرین 

من برا بجه ی اولم خیلی همه چیو سخت میگرفتم، کسی بوسش نکنه، واسه تمیز کردن جیشش دستمال مرطوب استفاده نکنم حتما با آب بشورمش، جاش راحت باشه، پستونک به هیچ عنوان نمی‌دادم، همه چیزو هزار بار ضدعفونی میکردم، هوای سرد و گرم نخوره، فصل بیماری جای شلوغ نرم، دارو کم استفاده کنه، واسه غذا و میوه و میان وعده ش خودمو دیوونه میکردم، تلوزیون زیاد نبینه، گوشی بازی نکنه، به چیز آلوده دست نزنه، تا یه ذره لباسش کثیف میشه بلافاصله عوض کنم، یه ذره تب می‌کرد یا دونه رو دستش میزد زود می‌بردمش دکتر، وااای یه بچه ی گند نحسی بار آوردم خودم نمیتونم تحملش کنم. 

واسه دومی راحت بودم اصلا سخت نگرفتم هرچی رسید دستم دادم خورد، تا یه ذره درد داشت بلافاصله استامینوفن دادم، پستونک خواست دادم، هر کثیف کاری خواست کرد، هر جا رسید خوابید، به چیزای کثیف دست زد،شلوغکاری کرد، انقد بجه ی خوبیه. خوابش میگیره خودش یه گوشه سرشو میذاره خوابش میبره، تا گشنه ش میشه یه لقمه نون یا هرچی پیدا کنه میخوره، گرمش میشه سردش میشه تحمل میکنه، سازگاره، آرومه، مریض میشه زود خوب میشه. خیییلی بجه ی خوبیه