2777
2789
عنوان

کسی بوده ک از روشی برای افزایش قد استفاده کرده و جواب

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 29 پست
[QUOTE=353522485]۱۸[/QUOTE والیبال و بارفیکس و غذای خوب

ینی اگ ۱۸ سالمم باشه جواب میده اینا؟؟

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونم بستس یا نهولی این ورزشا ک میگن کمک میکنه به غضروف سازی اونا چیاونا دروغن؟

من علمیش رو گفتم دیگه اونو نمیدونم ولی ورزش که بد نیست  کلا ورزش کنید با تناسب اندام هم زندگی سالم تره هم کشیده تر دیده میشید‌

به نظرم از دکتر بپرسید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من علمیش رو گفتم دیگه اونو نمیدونم ولی ورزش که بد نیست کلا ورزش کنید با تناسب اندام هم زندگی سالم ت ...

درس میگی

مرسی عزیزم

اطرافیاندارو میدن دیگه همین

والا نمیدونم نفهمیدم☹️💔ینی باید چیکارکنم از کجا و الکی بپرسم تهیه کنم

ببخشیدا زیاد سوال کردم😂

والا نمیدونم نفهمیدم☹️💔ینی باید چیکارکنم از کجا و الکی بپرسم تهیه کنمببخشیدا زیاد سوال کردم😂

کدوم شهر و منطقه هستی ؟ 

توگوگل بزن دکتر طب سنتی در مخله ی فلان جا .. ببین چی برات میاد

هر بژی کورد
کدوم شهر و منطقه هستی ؟ توگوگل بزن دکتر طب سنتی در مخله ی فلان جا .. ببین چی برات میاد

کرج

آها بعله مرسی

خب من پارسال میرفتم والیبال تو زنگای ورزشم یسره والیباال بازی میکردیمبعدشم ما خوانوادگی قد بلندیم می ...

عزیزم هیچ ورزشی نمیتونه تا این حد قدو بلند کنه کلا به نظرم هیچ کاری نمیتونه بعدهم اینکه میگن والیبال قدو بلند میکنه زیاد درست نیست احتمالا بلندی قد شما از همون ژنتیکتون بوده

عزیزم هیچ ورزشی نمیتونه تا این حد قدو بلند کنه کلا به نظرم هیچ کاری نمیتونه بعدهم اینکه میگن والیبال ...

اره چون مادرم هم 169 عه البته میگه نوجوون بوده بلندتر بوده چون میدونید که هرچی سن بالا میره قد کوتاه تر میشه

ولی پدرم قدشون زیاد بلند نیست تقریبا هم قدیم😅