2777
2789
عنوان

از پسرم سوال میپرسم جوابم نمیده

184 بازدید | 11 پست

۳سالو۷ماهش هست هرچی ازش بپرسم جوابم رو نمیده مثلا رفتی خونه فلانی غذا چی خوردی یا کی اونجا بود

امشب ازش پرسیدم شام چی خوردیم تو خونمون گفت همه رو ولی بعدش از پرسیدم کی اومده بود خونمون فقط میگفت خونمون تازه ۲‌.۳ماهه شروع ب جمله گفتن کرده

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

البته جمله ۴کلمه ای منظورم هست قبلش دوکلمه ای میگفت ولی سوال های پر تکرار ک جوابشون نه و اره و نمیخام و نمیام و میام و این چیزا رو خیلی راحت جواب نمیده جدیدا هم خیلی لج باز شده 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیاز به مشاوره داره ببر خیالت راحت بشه پیگیر باش

الان تو شهر خراب شدمون یک ماهه از هر پرستار و پزشکی میپرسم گفتار درمان سراغ دارین باورتون میشه میگن نه

یه شهر نزدیک اگر بتونی ببری

باید منتظر بمونم تا شوهرم از سرکار بیاد راستش چند وقته بهش شربت امگا۳میدم گوشی هم خیلی ازش کم کردمه خیلی درک پذیریش بهتر شده 

الان تو شهر خراب شدمون یک ماهه از هر پرستار و پزشکی میپرسم گفتار درمان سراغ دارین باورتون میشه میگن ...

تو سنجش هایی ک برای کلاس اولی ها ست گفتاردرمان‌و شنوایی سنج و... هست برو اونجا ها ی سری بزن شاید تونستن کمکت کنن

خانه بهداشت هام برو احتمالن سراغ داشته باشن

🩵💙💙🩵
گوشی کم نه قط باید بشه کامل . خانه بازی بببرش تعامل داشته باشه با بچه ها

من از خدامه کامل قطع بشه ولی داداشش ک بزرگتره خیلی اذیت میکنه واسه گوشی منتظرم این یک هفته تموم بشه پسرم بره مدرسه ک دیگ گوشی هم ب این ندم 

تو سنجش هایی ک برای کلاس اولی ها ست گفتاردرمان‌و شنوایی سنج و... هست برو اونجا ها ی سری بزن شاید تون ...

اتفاقا اولش رفتم خانه بهداشت گفتن نمیدونیم ی پرستار بود دیروز ازش سوال کردم گفت برو بهزیستی بهت میگن

اتفاقا اولش رفتم خانه بهداشت گفتن نمیدونیم ی پرستار بود دیروز ازش سوال کردم گفت برو بهزیستی بهت میگن

آره اونطور جاها حتمن داره

ایشالا که گل پسرت زودتر خوب بشه و مث بلبل برات حرف بزنه 

🩵💙💙🩵
آره اونطور جاها حتمن دارهایشالا که گل پسرت زودتر خوب بشه و مث بلبل برات حرف بزنه

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه