سلام عزیزان ممنون میشم راهنمایی کنید نمیدونم حسم اشتباه یا الان مدتیه به خاطر قسط خونه و ماشین نتونستم دستی به خونه بکشم حتی رنگ.برا دخترمم وسیله اتاق نخریدم فعلا بوجه ندارم خیلی ناراحتم الانم سنی رسیده که دوستاش باید دعوت کنه .حالا گفتم یکی از دوستاش که صمیمی دعوت کنم با مامانشم دوستم اما نمیدونم چرا خجالت میکشم از خونه از اینکه اتاق نچیدم براش .حالا نمیدونم دعوت کنم بچه چیزی نگه دخترم دلش بشکنه البته اسباب بازی در حد متوسط داره .
5سالشه اخه میدونی چیه من مادرمم باهام زندگی میکنه دخترم پیش مادرم میخوابه فعلا نتونستم براش تخت و کمدم بخرم هر دومونم کار میکنیم انقد قسط میدیم مردیم همین که هزینه مهد و خوراک و پوشاکش در میاد هنر کردیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دوتا بچه دارم. دوست های پسرم از پیش دبستان باهم بودن تا الان که ۱۶ سالش.. به ندرت اومدن خونه و پسرم رفته خونه شون با اینکه ما مامان ها هم باهم رابطه خودمون رو داریم.
دخترم هم ۹ سالش ولی تا الان هیچ دوستی رو خونه دعوت نکردیم.. فقط پیک نیک تو پارک. هم مامان ها راحت ترن هم بچه ها بیشتر خوش میگذره