2777
2789
عنوان

مهمونی

84 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان ممنون میشم راهنمایی کنید نمیدونم حسم اشتباه یا الان مدتیه به خاطر قسط خونه و ماشین نتونستم دستی به خونه بکشم حتی رنگ.برا دخترمم وسیله اتاق نخریدم فعلا بوجه ندارم خیلی ناراحتم الانم سنی رسیده که دوستاش باید دعوت کنه .حالا گفتم یکی از دوستاش که صمیمی دعوت کنم با مامانشم دوستم اما نمیدونم چرا خجالت میکشم از خونه از اینکه اتاق نچیدم براش .حالا نمیدونم دعوت کنم بچه چیزی نگه دخترم دلش بشکنه البته اسباب بازی در حد متوسط داره .

دخترت چند سالش؟

5سالشه اخه میدونی چیه من مادرمم باهام زندگی میکنه دخترم پیش مادرم میخوابه فعلا نتونستم براش تخت و کمدم بخرم هر دومونم کار میکنیم انقد قسط میدیم مردیم همین که هزینه مهد و خوراک و پوشاکش در میاد هنر کردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

5سالشه اخه میدونی چیه من مادرمم باهام زندگی میکنه دخترم پیش مادرم میخوابه فعلا نتونستم براش تخت و کم ...

تن تون سلامت خدا رو شکر

فکر کردم نوجوانه گفتی دیگه سنی رسیده که دوستاش دعوت کنه...

اصلا نیاز نیست بچه این سنی دوستش بیاره خونه

بجاش قرار پیک نیک بذارید تو پارک. عصروته ببرید به بچه ها هم بیشتر خوش میگذره

بچه هم به اوردن دوست تو خونه عادت نمی کنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
5سالشه اخه میدونی چیه من مادرمم باهام زندگی میکنه دخترم پیش مادرم میخوابه فعلا نتونستم براش تخت و کم ...

فکر کردم الان ۱۶ ۱۷ سالشه دعوت کنه😂

بچه هارو میتونین بجاش ببرین پارک بازی کنن باهم دیگه 

تن تون سلامت خدا رو شکرفکر کردم نوجوانه گفتی دیگه سنی رسیده که دوستاش دعوت کنه...اصلا نیاز نیست بچه ...

اخه خیلی صمیمیا خیلی کلا دوتاشون رفتارا مثبتی دارن پدر مادر خوبی داره گفتم شاید دوست همیشگی بشن .

خیلی ناراحتم براش من خودم بچگی اتاق داشتم تخت کمد همش میگم این ماه اینو بخرم باور کن پول نمیرسه یهو اول ماه غیب میشه پولا نمیدونم چرا وقتی اومد دنیا نخریدم اصلت فکرش نبودم 

تن تون سلامت خدا رو شکرفکر کردم نوجوانه گفتی دیگه سنی رسیده که دوستاش دعوت کنه...اصلا نیاز نیست بچه ...

حالا شما میگید چکار کنم خیلی دوست دارم دعوت کنم 

موندم 

حالا شما میگید چکار کنم خیلی دوست دارم دعوت کنم موندم

من دوتا بچه دارم. دوست های پسرم از پیش دبستان باهم بودن تا الان که ۱۶ سالش.. به ندرت اومدن خونه و پسرم رفته خونه شون با اینکه ما مامان ها هم باهم رابطه  خودمون رو داریم.

دخترم هم ۹ سالش ولی تا الان هیچ دوستی رو خونه دعوت نکردیم.. فقط پیک نیک تو پارک. هم مامان ها راحت ترن هم بچه ها بیشتر خوش میگذره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من دوتا بچه دارم. دوست های پسرم از پیش دبستان باهم بودن تا الان که ۱۶ سالش.. به ندرت اومدن خونه و پس ...

اخه خیلی بین خودشون میگن از ما میپرسن میشه سارا بیاد نمیشه بگم ن