دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره همه میگن با ۸ ساعت شروع کن ولی مشاور جون میگه زیر ۱۲ فایده ندارههه نداااره😂😖 دیگه دنبال اهو دو ...
اینجوری پیش بری تهش میری تو دیوار
| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد | ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱
خیلیا مثل تو فکر میکردن ولی آخرش همین کمالگرایی و خیال پردازی الکی کار دستشون داد تو همین الانشم حس بدی نسبت به این کار داری خودت داری میگی زندانی هستم درصورتی که اگه از ساعت کم شروع کنی همچین حسی نخواهی داشت. محدود کردن خودت تو سال کنکور بدترین اشتباهی هست میتونی انجام بدی البته الان نمیفهمیا بعد ها که به کنکور نزدیک شدی یا تموم شد میگی عجب اشتباهی کردم تا دلت بخواد داریم کسایی که از این کار ضربه خوردن اگه حرفاشون رو میخوندی میفهمیدی داری چه اشتباهی میکنی
| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد | ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱