2777
2789

میخوام برای کنکور شروع کنم به خوندن

از یکشنبه 

چیکار کنم امشبو؟؟

فیلم ترسناک دلم میخواست ببینم ولی دیدم همه رو😂💔

کنکور شروع شه دیگه شب ها زهر مار میشن😂✌🏻 تا ۱۱ شب تست ریاضی🤢😂 

چیکار کنممم بگینننن

🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازاول این همه سختش نکن اینجوری زودخسته میشی

اره همه میگن با ۸ ساعت شروع کن ولی مشاور جون میگه زیر ۱۲ فایده ندارههه نداااره😂😖 دیگه دنبال اهو دویدن فایده نداااره نداارهه😂😂✌🏻

🩷
اره همه میگن با ۸ ساعت شروع کن ولی مشاور جون میگه زیر ۱۲ فایده ندارههه نداااره😂😖 دیگه دنبال اهو دو ...

اینجوری پیش بری تهش میری تو دیوار

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

اینجوری پیش بری تهش میری تو دیوار

ایح انقدر کمالگرام میگم خببب الان ۱۲ ساعت بخونم عید ۱۵ ساعت بخونم. میدونم کاملا اشتباهه ولی کمالگرایی خیلی بده😂

اخه برنامش ۱۲ ساعته من چیکار کنم🥲🥲 بهترین و قدیمی ترین مشاور شهرمونه. هر سال دو رقمی داره.

🩷
ایح انقدر کمالگرام میگم خببب الان ۱۲ ساعت بخونم عید ۱۵ ساعت بخونم. میدونم کاملا اشتباهه ولی کمالگرای ...

خیلیا مثل تو فکر میکردن ولی آخرش همین کمالگرایی و خیال پردازی الکی کار دستشون داد تو همین الانشم حس بدی نسبت به این کار داری خودت داری میگی زندانی هستم درصورتی که اگه از ساعت کم شروع کنی همچین حسی نخواهی داشت. محدود کردن خودت تو سال کنکور بدترین اشتباهی هست میتونی انجام بدی البته الان نمیفهمیا بعد ها که به کنکور نزدیک شدی یا تموم شد میگی عجب اشتباهی کردم تا دلت بخواد داریم کسایی که از این کار ضربه خوردن اگه حرفاشون رو میخوندی میفهمیدی داری چه اشتباهی میکنی

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

2810