2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمبوسه سیب زمینی و جعفری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
کلا سیب زمینی نباید بخورم من گراتن و پیتزای سیب زمینی هم درست کردم کلا چیزایی که فر میخوادو درست کرد ...

اشتباه نگرفتی🤔

فقط 48 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍
خوشمزس؟

من دوست ندارم 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
اشتباه نگرفتی🤔

عزیزم چی داری میگی؟!

میگم من عاشق سیب زمینیم دیروز دکترم بهم گفت اصلا نباید بخورم تاپیک شمارو دیدم دلم خواست 

بعدم پیشنهاد چند نوع غذا با سیب زمینی دادم 

خیلی مسئله ساده ای بود کجاشو متوجه نشدین🙄

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
عزیزم چی داری میگی؟!میگم من عاشق سیب زمینیم دیروز دکترم بهم گفت اصلا نباید بخورم تاپیک شمارو دیدم دل ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فک کردم ی چی دیگه میگی

😂😂😂تقصیر بچس هی میپیچه دست و پام 

فقط 48 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍

۱_اب پز با تخم مرغ اب پز و کره.

۲_له کن، با پیاز داغ خیلی زیاد مخلوط کنی و نمک و فلفل بزنی و تفت بدی.

۳_کوکو سیب زمینی.

۴_رنده درشت کنی، تو تابه کره بزنی، رنده ها رو بریزی، روشون پنیر پیتزا بریزی، بزاری قسنگ زیرش سرخ بشه و نمک و فلفل سیاه هم بریزی.

۵_با فلفل دلمه و پیاز و قارچ تفت بدی همشون، روش پنیر پیتزا بریزی.

۶_سمبوسه درست کنی با له شده و سبزی خرد شده.

۷_ اب پز کنی و رنده کنی، روش  مواد سس شامل گوشت چرخ شده و قارچ و پیاز و فلفل دلمه و رب، بریزی و روشون پنیر پیتزا بریزی.

۸_ سمبوسه با گوشت و فلفل دلمه و قارچ و سیب زمینی حبه ای سرخ شده درست کنی.

و .....