2777
2789

بابام چند وقته از کارش استعفا داده اونجا حقوقش بالا بود همه چیز خوب بود الان بیکار شده تازه مامانم میگه معتاده 

میگه قبلا معتاد بود ترک گفت ترک کرده امروز صبح رفت یه پیک نیک تو ماشینش دیده میگه معتادها بابام میگه دروغ میگه وسواس داره

کاربری دست دو نفر هست 

چرا استعفا داده مسئله این‌جاست

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه چرا استعفا داده با اینکه حقوقش خوب بوده

شاید اونجا دست و بالش بسته بوده 

استعفا داده کارشو راحت انجام بده

خب حق با مامانته که شک کنه

هر کس دیگه هم بود شک میکرد

و اینکه چرا استعفا داده با اینکه حقوقش خوب بودهشاید اونجا دست و بالش بسته بوده استعفا داده کارشو راح ...

آره واقعا معتاده خودم میدونم  

هم فقیری هم معتادی پدر 

هم بی درکی خانواده من چقدر بدبختم 

کاربری دست دو نفر هست 
خب سنش زیاد نیست چرا نتونه کار کنه پس حرفش برای درآمد بعد از این چیه؟

نمیکنه میگه فلانی بهم توهین کرد دیگه نمیرم سر کار استعفا میده 

یا شرکت سپاه اونجا حقوقش عاللللللی کارش عالییییییی 

گفت من از سپاهی ها و حاج قاسم سلیمانی بدم میاد استعفا داد

کاربری دست دو نفر هست