2777
2789
عنوان

دعای جدایی

194 بازدید | 12 پست

بچها برم پیش دعا نویس بگم برای خودمو شوهرم دعا جدایی بنویسه مینویسه؟

جواب میده؟

شوهرم ۴ساله بهم خیانت میکنه ۴ساله عذاب میکشم میدونه من میدونم و هروقت دعوا میکنم الکی میگه دوماهه ولش میکنم با این کاراش روز ب روز نسبت بهش بی حس شدم و الان اصلا دوسش ندارم ازش بدم میاد بهم دست میزنه گریم میگیره همش تو خونه افسردم اصلا طلاق بده نیس چند بار سرش دعوا کردیم میگه بمیری هم طلاق نمیدم دوست دارم خودم ی بار اقدام کردم ولی هیچ مدرکی ندارم ک خیانت میکنه و خرجمم کم و بیش میده اصلا راستش حوصله دادگاه رفتن و هر روز دعوا باهاشو ندارم میخوام خودش بیاد بهم بگه بیا توافقی طلاق بگیریم منم هیچی ازش نمیخوام جز دخترم ک اگه نده اونم نمیخوام فقط ولم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالگی ازدواج کردی؟ اصلا دوسش داشتی؟

من خیلی بچه بودم ۱۱سالم بود نامزد شدم و ۱۵سالگی مادر اون وقتا اره ازش خوشم میومد ولی عشق ن ولی زندگیمون خوب بود تا خیانت کرد روز ب روز بدی هاش اومد جلو چشمم ازش بدم اومد و فهمیدم اصلا اصلا هیچ حسی به ندارم گاهی آرزو مرگشو میکنم تا دخترمو بردارم برم برا خودم زندگی بسازم

اگه مهرتو ببخشی ولت میکنه؟

مهریم خیلی کمه تازه اصلا نمیشه بهش حرف طلاق گفت دیوونه میشه من نمیخوام دعوا کنم میخوام با آرامش جدا بشم‌مهریه ایناهم اصلا نمیخوام فقط وسایلی ک آوردم

مهریم خیلی کمه تازه اصلا نمیشه بهش حرف طلاق گفت دیوونه میشه من نمیخوام دعوا کنم میخوام با آرامش جدا ...

خب چرا واقعا وات نمیکنه؟ دوست داره؟ اگه داره چرا خیانت میکنه؟ منو تو دقیقا همسنیم