2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینا سن نوجوونی زحماتیی کشیدن که ما نکشیدیم 😅

خییییلییی پر کار بودن اینا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

هیکلش متناسب نیستبا کمر و بازوهای لاغر سینه های به این بزرگی، نامتناسب شده

سلیقه ای هست منم نمی پسندم اما مردها سینه گرد وبزرگ دوست دارن یکی از دوستام به خاطر همین سینه های بزرگ خوشبخت شد شوهری جذبش شده که حد ندارم از پول و خانواده و....

آیا خدا کافی نیست ؟
عمل، پروتز

لامصبا چقدم گنده میکنن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

سلیقه ای هست منم نمی پسندم اما مردها سینه گرد وبزرگ دوست دارن یکی از دوستام به خاطر همین سینه های بز ...

مردا چیزی که خوششون میادو فقط میبینن و میپسندن!😏

متاسفانه زنا هم خودشونو کردن عروسک اسباب بازی باب میل مردا!

اهم ولی خدایی اگه منم میدونستم حاضر بودم این زحمتو بکشم😅

آدم وقتی مال خودشو با مال اینا مقایسه میکنه افسردگی میگیره😂😂😂

مردا چیزی که خوششون میادو فقط میبینن و میپسندن!😏متاسفانه زنا هم خودشونو کردن عروسک اسباب بازی باب م ...

اره ولی اون دوستم سینه هاش بزرگ بود عمل نکرده بود اگه بفهمن مصنوعی هست خوششون نمیاد 

آیا خدا کافی نیست ؟
اهم دقیقا منکه تا قبل ازدواج متنفر بودم بزرگ شن بعد ازدواج تازه فهمیدم چه نعمتیه یکم درشت بودن🙊

آره مردای ایرانی تو نخ این چیزان😑

چی نوشتی که پاک کردی😂

پاک نکردم که

مگه پاک شده؟

2810