2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

39 بازدید | 6 پست

سلام خانوما دخترم من ٢ سال ١١ ماهشه من امروز تصمیم گرفتم دیگه پوشک نبندم براش

٢ بار خطا داشت منم هیچی نگفتم بهش فقط بدون عکس‌العمل توضیح دادم که جای جیش و پی پی تو توالته

ولی ظهر که خواست بخوابه استرس گرفته بود به مامانم گفته پوشک ببند برام اونم بسته 

الان من نمی‌دونم باید چیکار کنم

تو از منم بیخیال تری ۳ سالش شد بچه 😂 منم تااازه الان میخوام از جیش بگیرمش ولی اذیتش نمیکنم

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو از منم بیخیال تری ۳ سالش شد بچه 😂 منم تااازه الان میخوام از جیش بگیرمش ولی اذیتش نمیکنم

بابا همین الآنم شوهرم هی میگه زوده من هی میگم بابا ٣ سالشه میگه وقتی هنوز نمیگه جیش دارم پس زوده

بابا همین الآنم شوهرم هی میگه زوده من هی میگم بابا ٣ سالشه میگه وقتی هنوز نمیگه جیش دارم پس زوده

از ی طرف من میگم خودش بگه راحت تره ازون طرفم میگم اگه عادت نکنه کلا نگه چی😑 شوهرت بگو دخالت نکن بگیرش

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من پسرم دوسالش تمام  بود یه بار گفتم دیگه جیش نزن پوسکشو در اوردم ولی شب گذاشتم شب هی بالاسرمذگرریه ک بریم دست ویش منظورش دستشویی بود منم خواب آلود ک پوشک داری برن دیگه انقدر گریه کرد بردمش هیچوقتم جیش نزد دومی رو عید دوساله میشه میگیرم