2777
2789

ایستگاه اتوبوس . خود اتوبوس . فکر گوشیم ببین منو به چه راههایی کشونده . میرم تو کار درد و  دل

البته قبلشم بودم ولی کم 

چکار کنم ... از تنهایی تو خونه و بی حرفی بقیه اینجورم ، و دوستم یکیشون رفته تهران . بقیه هم هستند اما مگه میشه همه حرفامو اون لحظه بهشون بگم که میخوام صحبت کنم .  راهکار بدین جز روانشناس که نمی تونم برم 

با اینکه خودم روانشناسی خوندم 

لطفا راهکاری بدین . مثلا چکار کنم میرم بیرون با همه صحبت نکنم 

بنظرتون نوشتن می تونه برام موثر باشه یا چی

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگلیسیت اگه خوبه با ربات هوش مصنوعی حرف بزننوشتنم قطعا کمک میکنه

گوشیم هوشمند خیلی نیست . جا نداره این گوشی 

ممنون

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
فکر کنم شما دیگه خیلی برون گرا هستی 😅دوست منم اینجوری بود حتی به کفاش کنار خیابون هم رحم نمی‌کرد می ...

نه من با مرد نه ... با خانمای تو ایستگاه 

وای خیلی بد هست . من میخوام با خودمم باشم . خونه که باید بشنون نمیشنون . بیرون نه 😭

اینکارو خوبه، هم درد دل میکنی هم از علمت کسی را راهنما میشی،،

بله خوبه اما به شرطی که خودت حالت خوب باشه

من سکوت رو میخوام یاد بگیرم

بله خوبه اما به شرطی که خودت حالت خوب باشهمن سکوت رو میخوام یاد بگیرم

سکوت با علمی که آموختی سازگاری نداره، گرچه باید شنید درد و ودید رفتار ها را تا تشخیص داد چگونه راهنمایی ومشورت داد

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
نه من با مرد نه ... با خانمای تو ایستگاه وای خیلی بد هست . من میخوام با خودمم باشم . خونه که باید بش ...

طرفای ما اگر کسی از ایل و طایفه خودمون باشه باهاش راحتیم و اینم کل زن ها و مردهای قومشون‌ رو گیر میاورد🤣

اتفاقا اینکه توی ایستگاه با بقیه صحبت میکنین یعنی خیلی اجتماعی هستین و اعتماد به نفس خوبی دارین ولی اگر از مسائل خصوصی زندگیتون میگین دیگه مشکله

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
نه من با مرد نه ... با خانمای تو ایستگاه وای خیلی بد هست . من میخوام با خودمم باشم . خونه که باید بش ...

عزیزم باید بتونی از تنهایی خودت هم لذت ببری ... یکم خوددار باشی ... خودداری توی صحبت کردن هم از آدم یه آدم جذاب میسازه ... با خودت باش بیشتر قرآن بخون نماز بخون با خدا حرف بزن...حرفات رو بنویس ...یه کتابی هست راه هنرمند بگیر بخون

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
عزیزم باید بتونی از تنهایی خودت هم لذت ببری ... یکم خوددار باشی ... خودداری توی صحبت کردن هم از آدم ...

ممنونم چشم 

ممنون کمکم می کنید . باید رو خودم کار کنم تا الان که کار نکردم و امبدوارم بشه و بتونم ... 

ممنونم چشم ممنون کمکم می کنید . باید رو خودم کار کنم تا الان که کار نکردم و امبدوارم بشه و بتونم ...

چشمتون سلامت عزیزم 

منم اینطوری بودم زود گرم می‌گرفتم با همه ولی حس بدی بهم میده انگار آویزون دیگرانم برای همین سعی میکنم خودم رو سرگرم کنم تا بیشتر تنها باشم 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
چشمتون سلامت عزیزم منم اینطوری بودم زود گرم می‌گرفتم با همه ولی حس بدی بهم میده انگار آویزون دیگرانم ...

آفرین که تونستین

دقیقا منم از تنهایی اینجور میگم و گرنه منو چه به مردم ... اونا که حواسشون بهم نیست . از امروز شروع می کنم ببینم می تونم خودمو کنترل کنم

آفرین که تونستیندقیقا منم از تنهایی اینجور میگم و گرنه منو چه به مردم ... اونا که حواسشون بهم نیست . ...

آره عزیزم مردمی که ما رو نمیشناسن نمی تونن همدردی حتی باهامون کنن 

البته آشنا هم من تجربه خوبی ندارم کلا صمیمی نشدن خوبه

می‌دونی باید یه زندگی تنهایی هیجان انگیز داشته باشیم

داستان ظرافت جوجه تیغی رو بخون

تاپیک های این کاربر هم حالم رو خوب کرده

@بانوآرتمیس