2777
2789

همون خاله که تا فهمید من پریود شدم گفت خاک بر سرت اونقدر فکر کردی به چیزای بد اخرش زود ریود شدی با اینکه کلاس ششم بودم

همون خاله ای به اصلاح ابرو من گیر میداد و توهین میکرد

همون خاله که به مامانم گفت دختر داره فیلم کره ای میبینه فردا نمیتونی جمعش کنی در حالی که من تو تلویزیون عادی خونمون میدیدم

الان بچش رو گوشیش رمز گذاشته فیلم بدون سانسور میبینه به هیچ وجه هم دست بردار نیست

کارما ول کن نیست که

همون خاله که به من گیر میداد الان زورش به بچه خودش نمیرسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظاهرا خاله ات عوض شده عزیزم بالاخره دست از فضولی سرک کشیدن برداشته و تو هم بهتره محل ندی فیلمت ببین و یادت باشه فرهنگ همه جا یکیه مهربون باشی و خیر و در ۳ زمان زندگی کنی 

وی از بس سرش تو زندگی بقیه بود دخترشو ندید .

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 

فیلم بدون سانسور؟من فکر کردم چیز دیگه ای منظورتونه

گلم خالت تو کار شما بی علت دخالت میکرد الان شما اصلا شخصیتشو قبول نداری و ازش بدت میاد

پس با کاری نداشتن به کار دختر خالت شخصیت خودتو متضاد خالت درست کن

مادر تو هم خب نمیذاشت کسی بهت گیر بده همونطور که خاله‌ت نمیذاره کسی به دخترش چیزی بگهدختر خاله ت کار ...

نزاشت 

ولی حرفاش ازارم میداد

من اخرش راهی که به صلاح و انتخاب خدم بود پیش گرفتم که مورد تایید خانوادمه

ظاهرا خاله ات عوض شده عزیزم بالاخره دست از فضولی سرک کشیدن برداشته و تو هم بهتره محل ندی فیلمت ببین ...

عوض نشده دیگه زورش نمیرسه

بچه هم کار بدی نمیکنه ولی خب اینکه خلاف می خالمه خودش خیلیه

2810