خانما من تو دوران نامزدیم و الان ۱۳ روزه پریودم عقب افتاده دوتا تست زدم و مثبت شدن چیکار کنم لطفااااا کمکم کنید هزینه قرص هم خیلی بالاست و نمیتونم تهیه کنم 😭😭😭😭 راه حل چی هست برای سقط هنوز قلبشم تشکیل نشده لطفاااااا🙏🙏🙏😭😭😭😭
میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشنتر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غصه نخور همسرت نمیتونه پول قرص و بده؟! وای چرا احتیاط نکردین ای خدا ای خدا
میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشنتر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
میتونه ولی از طرفیم خودم خیلی میترسم اخه میگن باید زیر نظر ماما مصرف کنی
اسی 🥲💔با ی ماما مشورت کن