2777
2789

مثلا جاری تازه عروسم یا جاریای قدیمیم ب هیچ عنوان حتی یه کلمم راجبشون با مادرشوهرم حرف نمیزنم مثلا حامله میشن حتی دوقلو ام باشه اصن نمیگم بچشون چیه یا مبارک و ... مثلا جاریا خونه بخرن یا هر اتفاق بدوخوبی براشون بیفته یا جاری تازه عروسو اصن نمیپرسم شغلش چیه یا مثلا چندسالشه و.... کلا دوس ندارم راجب جاریا نه حرف بزنم نه سوال کنم از مادرشوهر.  بنظرتون مادرشوهرم چه فکری میکنه فک میکنم حسودم؟؟(البته داخل پرانتز اینم بگم راجب جاریام ندونم میترکما منتها از شوهرم میپرسم هرسوالی دارم  

راستی تاپیک تکراری زدم نظر اونایی ک نظر ندادن یخونم

کار خوبی میکنی میگن سرش تو کار خودشه البته اگ شوهرت لو نده

حتی اگه شوهرمم لو بده حرفای داخل خونه من شوهرم ربطی ب مادرشوهرم نداره. اقاجان دوس دارم باشوهرم حرف بزنم. مهم اینه از مادرشوهر حرف نمیکشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب لزومی نداره بپرسی

برارمن پیش اومده در حد چند جمله فقط در مورد جاریم با مادرشوهرم یا خواهر شوهرم صحبت کردیم اونا استارت زدن 

در کل برا من مهم نیست بشیم در مورد جاریم که رفت امد خاصی باهاش ندارم صحبت کنم

2805
حتی اگه شوهرمم لو بده حرفای داخل خونه من شوهرم ربطی ب مادرشوهرم نداره. اقاجان دوس دارم باشوهرم حرف ب ...

اونجوری اون ابهتت یخورده کمتر میشه 😅 ولی بازم خوبه نپرس انگار برات مهم نیست بپرسی میگن فضولی و چشمت به زندگیشونه 

کاربری دست دو نفر👧
حتی اگه شوهرمم لو بده حرفای داخل خونه من شوهرم ربطی ب مادرشوهرم نداره. اقاجان دوس دارم باشوهرم حرف ب ...

اگه می گی حسود هستی اصلا نپرس و به همین رویه ادامه بده چون احساسات تو چهره خودش نشون می ده و بعد مادرشوهرت به جاری ات می گه تا بهش گفتم فلان کار می کنی رنگش پرید ، داشت خودش می خورد، و همین طوری حرف و حدیث ساخته می شه. 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

اصلا نگو مادرشوهرا اینجوری ان سوال کنی میگن فتنه میکنه دوبهم زنه نپرسی میگن حسوده ..بزار تو حال خودش باشه با جاریات حرف بزن حال واحوال کن ، ولی همین مادرشوهرم با جاریتم حرف بزنی میره میگه به اون جاریا با این حرف نزنین فضوله چون از اول نپرسیدی دیگه نپرس..