2777
2789
عنوان

تورو خدا فقط اونایی که از مجردی تنبلی تخمدان داشتن ودارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 76 پست
جهنم کاش من پریود شم اصلا ده روز بشه

اینی ک گفتمو امتحان کن تاچل روز البته من تا۵۰روز خوردم ناشتا یه شاسی رو با یه لیوان ابجوش بخور ،من قبل تنبلیم سیکلم بهم ریخته بود نمیدونستم کدوم روز قراره بشم ولی الان روزشم دقیق شده گرچه رو تنبلی اونجوری تاثیر نداره نمیدونم شایدم من مشکلم یچی دیگش،حالا میخام اصلاح سبک کنم تا سه ماه اگ خوب نشد میرم عمل

آهابرا من کلا اوکی شدتو هم دو ماه ، یه روز در میون یونی زینک بخور شاید عین من برات خوب بود.منم لکه ب ...

دقیقن حال منم انجوریع🥲یمدت زینک پلاس خوردم اثر نکرد بنظرت این نمونش کمک میکنه ینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه مدت یه روز در میون قرص یونی زینک خوردم خوب شدم.البته برا پریود شدن ده سال قرص ضد بارداری میخور ...

قیمتش چقده؟؟؟

الان تنبلیت ازین رفت؟؟

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

قیمتش چقده؟؟؟الان تنبلیت ازین رفت؟؟

گرون نیست.‌یه ورقش فک کنم الان ۵۰، ۶۰ باشه.

ببین من آزمایش که دادم فقط تیروییدم یکم کم کار بود. یه مدت قرص تیرویید خوردم اما پریودیم تنظیم نشد دیگه قرص تیروویدو گذاشتم کنار.

دو سال پیش برا بی حالیم اینو خوردم یهو دیدم اون ماه پریود شدم (چون من حتما باید قرص ld میخوردم تا پریود بشم). بعد دیدم ماه بعدم باز همون تایم پریود شدم و سیکلم تنظیم شد، لکه بینی هم نداشتم.

حالا نمیدونم مشکل شما چیه، هورمون مردونتون بالاست یا پلی کیستیک و...هستید . همه مث هم نیستن

حالا اینم یه ماه امتحان کن شاید جواب داد. برا من همون ماه اول تاثیر داشت

خوشبحالت الان من ۶تا بسته زینک مونده رو دستم از امروز شرو میکنم 🤦🏻‍♀️اینارو ک تموم کردم یونیشو میگیرم امیدوارم برا منم جواب بده

گرون نیست.‌یه ورقش فک کنم الان ۵۰، ۶۰ باشه.ببین من آزمایش که دادم فقط تیروییدم یکم کم کار بود. یه مد ...

من ریزش مو دارم

جوش 

منظم نبودن پریود

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

خوشبحالت الان من ۶تا بسته زینک مونده رو دستم از امروز شرو میکنم 🤦🏻‍♀️اینارو ک تموم کردم یونیشو میگ ...

فقط یه ورق بگیر . اگه بخواد جواب بده همون ماه اول تاثیر میذاره