2777
2789
عنوان

تورو خدا فقط اونایی که از مجردی تنبلی تخمدان داشتن ودارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 76 پست
فکر خوبیه 😂😂وضعیت خمدانت خوبه ؟

نه افتضاحه ی عالمه کیست ریز ک هر روز بیستر میشن این ماه ب زور قرص و آمپول دو سه تا تخمک خوب داشتم آمپول آزاد سازی هم زدم تا خدا چی بخواد البته دیگه استرس اینو دارم وسط این همه کیست سالم میمونه میتونه رشد کنه 

لعنت ب تنبلی تخمدان ب خدا ک درد بی درمونه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
نه افتضاحه ی عالمه کیست ریز ک هر روز بیستر میشن این ماه ب زور قرص و آمپول دو سه تا تخمک خوب داشتم آم ...

دقیقا وضعیت منه 

ولی نگران نباش خدا بزرگه 

با وجود این وضعیت خدا دوتا بچه بهم داده

ان شالله دامن شما هم سبز میشه

😐🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا وضعیت منه ولی نگران نباش خدا بزرگه با وجود این وضعیت خدا دوتا بچه بهم دادهان شالله دامن شما هم ...

ممنون عزیزم

انشاالله شما هم درمان بشی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
دقیقا وضعیت منه ولی نگران نباش خدا بزرگه با وجود این وضعیت خدا دوتا بچه بهم دادهان شالله دامن شما هم ...

شما هم قرص هورمونی میخوردید واسه پریود شدن؟ چن سال ؟

شما هم قرص هورمونی میخوردید واسه پریود شدن؟ چن سال ؟

زمان مجردی ،مرتب نمی خوردم ولی دوره های خیلی سختی داشتم ،خیلی اذیت میشدم طوری که بیشتر اوقات بیمارستان بودم 

بعد ازدواج هم تقریبا هر ماه می خوردم که پریود بشم ولی عوارض زیادی داشت ،بعد ۶ ماه بدنم به اون قرص جواب نمیداد 

الان هم دو سه سالی هست قطع کردم دیگه حوصله ام نمی کشه

😐🤷🏻‍♀️
زمان مجردی ،مرتب نمی خوردم ولی دوره های خیلی سختی داشتم ،خیلی اذیت میشدم طوری که بیشتر اوقات بیمارست ...

یه خانوم دکتری یه مکمل بهم پیشنهاد کردن حتما یادت باشه بگم

اونو گفتن حل کنید تو آب روزی یکی 

بعد روکین بخور دو ماه 

گلوکوفاژ۵۰۰  هم گفت بخور(البتع اینو با مشورت بخور ممکنه آدم بره تو کما) 

ورزش و تغذیه هم هست

ویتاگنوسو هم امتحان کردی ؟ منم میخوام امتحان کنم تعریف کردن خیلی ازش

نه امتحان نکردم 

دیگه از هرچی دارو و قرص هست خسته شدم 

شاید ماه دیگه رفتم حجامت بعد خودم به داروهای عطاری و ورزش سنگین  بستم 

😐🤷🏻‍♀️