2777
2789
عنوان

سونوگرافی بعد از سقط واژینال یا شکمی

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 55 پست
مامانم میخواست کاچی درست کنه نذاشتمنمیدونم چرا همش توهم دارم که شاید سقط نبوده 😶

خب اگه سقط بشه میاد میبینی مال من ی گوشت نرم سفید افتاد دیدم البته اگرم نیافتاده بازم امیدی نیست برای من اول نیوفتاد لخته اومد بعد بچه اومد ی چیزی شبیه لوبیا افتاد هوو🫥

همینطوره🥺من دیروز دلم گرفت اونقدر گریه کردمبه همین فکر میکردم که کسی که زایمان کرده بچش‌ جلوشهیه ام ...

آخی. همه همینن. همه ناراحتن. همه هم پنهان می کنند‌. مراقب خودت باش. مشاوره اگر تونستی برو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس شکمی هم جواب میدهخیالم راحت شد. فکر میکردم شکمی بی فایده ستپس ۲ شنبه برم شکمی رو؟برا منم درست ۱ ه ...

من بچم تو ۶ هفته ۵ روز قلبش ایست کرد من ۸ هفته سونو شودم گفتن مرده و فرداش سقط کردم 

شما چند هفته بودین

هفته ی هفتممطمئنم که سقط شدهفقط نمیدونم چرا یه امید مسخره ته دلمه نمیخوام باور کنمدوشنبه دلدرد شدید ...

چرا دو دلی مگه جنینت رو ندیدی مال من کامل با کیسه افتاد تو هم طفلی بچم بود داشت تشکیل میشد 

هفته ی هفتممطمئنم که سقط شدهفقط نمیدونم چرا یه امید مسخره ته دلمه نمیخوام باور کنمدوشنبه دلدرد شدید ...

چرا سقط کردید ؟ قلبش تشکیل شده بود ؟ 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچم تو ۶ هفته ۵ روز قلبش ایست کرد من ۸ هفته سونو شودم گفتن مرده و فرداش سقط کردم شما چند هفته بود ...

از کجا متوجه شدید علائمی داشتید ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تو12هفته بچم فوت شد و سقط کردم تازه۴روزه

خیلییی بده خیلییی دارم دق میکنم ولی انگار کسی درک نمیکنه ک منم ناراحتم عذادارم گریه میکنم همش میگن.گریه نکن اونکه چیزی نبوده فک میکنن فقط کسی ک بچه به دنیا اومدشو از دست میده میتونه ناراحت باشه😭ولی منم.صدای قلب بچمو شنیدم کلی براش رویا داشتم کلی تصورش کرده بودم کلی باهاش حرف زده بودم کلی ارزو داشتم براش🥺😭ولی نشد ک بشه ارزوش به دلم موند ارزوی بغلش کردنش بوسیدنش بوییدنش بزرگ کردنش بدجور بع دلم.موند😭

مامانم شوهرم ابجیم بابام خیلی هوامو دارن ولی جای بچم بدجور تو دلم خالیه

بعضی وقتا یادم میره دست میازرم رو شکمم یادم ک میاد پاره تنم دیگ نیس قلبم میریزه🥺

بعضی وقتا میگم.کاش قلب منم.با قلب بچم وامیستاد🖤🥺

🖤💔🙂
منم تو12هفته بچم فوت شد و سقط کردم تازه۴روزهخیلییی بده خیلییی دارم دق میکنم ولی انگار کسی درک نمیکنه ...

واقعا سخته عزیزم انشالله یه تجربه شیرین نصیبت بشه 

مشکلی داشت یا همینجوری اتفاق افتاد ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا سخته عزیزم انشالله یه تجربه شیرین نصیبت بشه مشکلی داشت یا همینجوری اتفاق افتاد ؟

🥺ان شاالله

اره واقعا خیلی سخته

نه عزیزم هیچ مشکلی نداشت بچم تو هفت هفته رفتم سونو صدای قلب بچمو شنیدم ضربانش۱49بود دکتر گفت همه چیش اوکیه سالمه🥺

ولی نمیدونم چیشد ک اینجوری شد

خودم فک میکنم ترسیدم چون شبا تو خواب خیلی میترسیدم و میپریدم از خواب خواب اشفته خواب مردها زیاد میدیدم🥺

🖤💔🙂
🥺ان شااللهاره واقعا خیلی سختهنه عزیزم هیچ مشکلی نداشت بچم تو هفت هفته رفتم سونو صدای قلب بچمو شنیدم ...

منم خیلی میترسم منم زیاد خواب اشفته میبینم و از خواب میپرم 😔 

شما لک بینی هیچی نداشتید ؟ 

هیچ علامتی ک متوجه شید قلبش ایستاده ؟

1
5
10
15
20
25
30
35