2777
2789

سلام 

خانم میشه بگید بعد از سقط اشکالی نداره که سونو شکمی بریم؟

همه چیز و بهمون میگه؟

من هنوز لک بینی دارم نمیتونم واژینال برم

یه مورچه اگه صد دفع دونه‌ش بیفته، صد دفعه برش می‌داره، واسه چی؟ واسه اینکه امید داره 🫀

لکه بینی معمولا ده روز ادامه داره تا روزی ک قطع نشه بقایا داری بذار خونریزیت قطع شه بعد برو واژینال دقیق تره عجبه نکن چون الان هم بری فایده نداره هفته چندم سقط کردی ؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لکه بینی معمولا ده روز ادامه داره تا روزی ک قطع نشه بقایا داری بذار خونریزیت قطع شه بعد برو واژینال ...

هفته ی هفتم

مطمئنم که سقط شده

فقط نمیدونم چرا یه امید مسخره ته دلمه نمیخوام باور کنم

دوشنبه دلدرد شدید و تب و لرز و حالت تهوع داشتم شبم لخته های بزرگ دفع کردم

تا امروز خونریزی و لکه بینی

برای ۲ شنبه سونو دارم

یه مورچه اگه صد دفع دونه‌ش بیفته، صد دفعه برش می‌داره، واسه چی؟ واسه اینکه امید داره 🫀
من دکتر گفت واژینال فقط. رفتم سونو گفت با خونریزی انجام نمی دم. شکمی گرفت. اکثر سونو ها با خونریزی ا ...

بله انجام نمیدن

شکمی بهتون همه چیز و گفت؟

من دوست دارم برم ببینم چه خبر شده توی دلم 🥺

اگر شکمی هم دقبقه خوب همونو برم

من چند روز پیش یعنی یک هفته بعد سقطم رفتم سونو شکمی دکتر گفته بود برم شکمی و تو سونو چیزی مشخص نشد ی ...

پس شکمی هم جواب میده

خیالم راحت شد. فکر میکردم شکمی بی فایده ست

پس ۲ شنبه برم شکمی رو؟

برا منم درست ۱ هفته میشه

شما چند هفته بودین؟

گرمی جات بخور پاک میشه من سقط کردم خونه زعفرون دارچین زنجبیل خوردم تمیزشدم بقیاهم نموند

مامانم میخواست کاچی درست کنه نذاشتم

نمیدونم چرا همش توهم دارم که شاید سقط نبوده 😶

بله انجام نمیدنشکمی بهتون همه چیز و گفت؟من دوست دارم برم ببینم چه خبر شده توی دلم 🥺اگر شکمی هم دقبق ...

مشکلی نداشتم. همه چی دفع شده بود یه تیکه مونده بود که از پله های همون سونو اومدم پایین دفع شد. 

مشکلی نداشتم. همه چی دفع شده بود یه تیکه مونده بود که از پله های همون سونو اومدم پایین دفع شد.

ممنون از راهنماییت عزیزم

خیالم راحت شد همون شکمی رو میرم. 

هفته ی هفتممطمئنم که سقط شدهفقط نمیدونم چرا یه امید مسخره ته دلمه نمیخوام باور کنمدوشنبه دلدرد شدید ...

به خودت برس. کمرت رو ببند. گرمی بخور. اگر ناراحتی با یکی حرف بزن خودت رو خالی کن‌. دکتر زنان افسردگی بعد از زایمان رو جدی می گیرند اما افسردگی بعد از سقط رو نه. خودت باید از خودت مراقبت کنی. 😘😘😘  

به خودت برس. کمرت رو ببند. گرمی بخور. اگر ناراحتی با یکی حرف بزن خودت رو خالی کن‌. دکتر زنان افسردگی ...

بله متاسفانه 

قبل از ۲ شنبه یه بار از خونریزی رفتم بیمارستان نیکان

چقدر بهم خندیدن که هفته ی ششمی چقدر جدی گرفتی قضیه رو 😔

واقعن جدی نیست؟! باردار شدن شوخیه؟

بله متاسفانه قبل از ۲ شنبه یه بار از خونریزی رفتم بیمارستان نیکانچقدر بهم خندیدن که هفته ی ششمی چقدر ...

دقیقا اصلا فکر نمی کنند که تغییرات هورمونی دقیقا مثل زایمانه با این تفاوت که آدم عزاداری هم هست.

دقیقا اصلا فکر نمی کنند که تغییرات هورمونی دقیقا مثل زایمانه با این تفاوت که آدم عزاداری هم هست.

همینطوره🥺

من دیروز دلم گرفت اونقدر گریه کردم

به همین فکر میکردم که کسی که زایمان کرده بچش‌ جلوشه

یه امیدی داره....

2810