2777
2789
عنوان

کیا ماه اول و دوم بارداری ان

341 بازدید | 50 پست

سلام دوستان هرکی ماه اول و دوم بارداریه بیاد از خالتاش بگه من هفته هفتمم بشدت حالت تهوع و سردرد دارم 

ازمایش داذم تیروئدم ۳.۳ بود قرص داده میخورم بدتر میشم 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهوع دارم. قرص تیروئید می خورم مشکلی ندارم با قرص. قرص رو با غذا نخور. ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه ...

من همینجوری تهوع دارم اونم تشدیدش میکنه اره ناشتا میخورم 

شما چند هفته اید ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همینجوری تهوع دارم اونم تشدیدش میکنه اره ناشتا میخورم شما چند هفته اید ؟

من ۱۱ هفته. من همسرم بیدارم می کنه قرصم رو می ده. من می خوابم. همسرم صبحانه حاضر می کنه منو بیدار می کنه. برای همین تهوع ندارم. اما آسپرین می خورم اونم شب یک ساعت حدودا قبل شام تهوع دارم. 

من ۱۱ هفته. من همسرم بیدارم می کنه قرصم رو می ده. من می خوابم. همسرم صبحانه حاضر می کنه منو بیدار می ...

من ک شدید تهوع دارم اصلا نمیتونم چیزی بخورم ، و کاری انجام بدم استرس دارم مدام میگم نکنه مشکلی پیش بیاد سونو هم میترسم بد باشه من اواخر هفته هفتمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته هفتم طبیعیه تهوع. کم میشه نگران نباش. چیزای مقوی بخور آجیل روغن زیتون ماهی.

هرچی میخورم بالا میارم حالا انشالله تهوعم کمتر شه سعی میکنم وزن بگیرم چون قند یک ساعتم بالا بود نمیتونم شیرنی جات بخورم قرص هم خودش وزن و پایین میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرچی میخورم بالا میارم حالا انشالله تهوعم کمتر شه سعی میکنم وزن بگیرم چون قند یک ساعتم بالا بود نمیت ...

منم قند دارم‌. شیرینی مقوی نیست. منم تا الان وزن کم کردم. هم تهوع دارم هم قند رو کنترل کردم. اما خدا رو شکر بچه وزنش و اندازه اش درست بوده. دکتر گفت از ماه بعد باید هفته ای یه میان وعده رو هر جوری هست بچپونم تو برنامه غذاییم 

منم قند دارم‌. شیرینی مقوی نیست. منم تا الان وزن کم کردم. هم تهوع دارم هم قند رو کنترل کردم. اما خدا ...

عزیزم من خیلی استرس دارم خیلیا گفتن بدون هیچ علائمی قلب جنین ایستاده ، بنظرت همینجوری یا بخاطر یه ترس کوچیک امکانش هست ؟ اخه من جدیدا خیلی ترسو شدم ازهرچیز کوچکی میترسم حتی یه شوخی کوچیک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم قند دارم‌. شیرینی مقوی نیست. منم تا الان وزن کم کردم. هم تهوع دارم هم قند رو کنترل کردم. اما خدا ...

من رفتم تو هشت هفته قبلا بالا میاوردم مخصوصا شبا الان در حد عوق زدنه میگم نکنه خدایی نکرده اتفاقی افتاده بنظرت طبیعیه ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810