بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همینجوری تهوع دارم اونم تشدیدش میکنه اره ناشتا میخورم شما چند هفته اید ؟
من ۱۱ هفته. من همسرم بیدارم می کنه قرصم رو می ده. من می خوابم. همسرم صبحانه حاضر می کنه منو بیدار می کنه. برای همین تهوع ندارم. اما آسپرین می خورم اونم شب یک ساعت حدودا قبل شام تهوع دارم.
هرچی میخورم بالا میارم حالا انشالله تهوعم کمتر شه سعی میکنم وزن بگیرم چون قند یک ساعتم بالا بود نمیت ...
منم قند دارم. شیرینی مقوی نیست. منم تا الان وزن کم کردم. هم تهوع دارم هم قند رو کنترل کردم. اما خدا رو شکر بچه وزنش و اندازه اش درست بوده. دکتر گفت از ماه بعد باید هفته ای یه میان وعده رو هر جوری هست بچپونم تو برنامه غذاییم
منم قند دارم. شیرینی مقوی نیست. منم تا الان وزن کم کردم. هم تهوع دارم هم قند رو کنترل کردم. اما خدا ...
عزیزم من خیلی استرس دارم خیلیا گفتن بدون هیچ علائمی قلب جنین ایستاده ، بنظرت همینجوری یا بخاطر یه ترس کوچیک امکانش هست ؟ اخه من جدیدا خیلی ترسو شدم ازهرچیز کوچکی میترسم حتی یه شوخی کوچیک